Banner for Espa
Έκπτωση -20%

Γερμανικά Στην Πράξη 9789606604136

Κωδικός: 9789606604136
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
58.00€ 46.40€

Τα Γερμανικά είναι σήμερα μια διεθνής γλώσσα την οποία μιλάνε εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Για τους Έλληνες, η γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητη, καθώς αυξάνεται, καθημερινά, η επικοινωνία με τη Γερμανία στον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, εμπορικό και τουριστικό τομέα, ενώ χιλιάδες Ελληνόπουλα φοιτούν στα γερμανικά πανεπιστήμια. Αλλά και στην Ελλάδα τα Γερμανικά καθιερώνονται ως δεύτερη ξένη γλώσσα στα σχολεία.

Τα Γερμανικά στην Πράξη είναι μια ταχύρρυθμη οπτικοακουστική μέθοδος εκμάθησης και αυτοδιδασκαλίας της γλώσσας και αποτελείται από έναν τόμο και 4 CDs. Σκοπός αυτής της νέας οπτικοακουστικής μεθόδου είναι να βοηθήσει όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Γερμανικά στο σχολείο, να μάθουν εύκολα, σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα τη γερμανική γλώσσα. Στόχος της είναι, επίσης, να βοηθήσει και εκείνους που έχουν κάποια εξοικείωση με τα Γερμανικά να εμπλουτίσουν ή να εμπεδώσουν τις γνώσεις τους, ώστε να βελτιώσουν θεαματικά τις επιδόσεις τους.

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:

• Τα «Γερμανικά στην Πράξη» έχουν γραφτεί με συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και παρουσιάζουν αναλυτικά όλη τη δομή της γλώσσας.

• Η κλιμάκωση της ύλης έχει γίνει πολύ προσεκτικά, ώστε να μην απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις.

• Τα μαθήματα είναι 40 και το καθένα παρουσιάζει σταδιακά τη γερμανική γραμματική και τις δυσκολίες της γλώσσας.

• Το κάθε μάθημα περιέχει ένα διάλογο ή ένα κείμενο, μετάφραση, το λεξιλόγιο μεταφρασμένο, ένα θέμα λεξιλογίου σχετικό με το μάθημα, τη γραμματική, χρήσιμες παρατηρήσεις και μια σειρά ασκήσεων.

• Υπάρχουν, επίσης, τεστ για επανάληψη της ύλης και έλεγχο των γνώσεων με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών.

• Η εκμάθηση της σωστής προφοράς της γερμανικής γλώσσας βρίσκει τη λύση με την παράλληλη χρήση CD και βιβλίου, αλλά και με την απόδοση των γερμανικών λέξεων με ελληνικούς χαρακτήρες.

• Τα CDs είναι ηχογραφημένα από επιλεγμένους γερμανόφωνους εκφωνητές, εξειδικευμένους στην ορθοφωνητική, για σωστή προφορά.

• Ο συνδυασμός εικόνας και ήχου έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη αφομοίωση της γλώσσας.

• Θα πρέπει να τονιστεί, ιδιαίτερα, πως η λειτουργικότητα της μεθόδου βασίζεται στην ταυτόχρονη χρήση βιβλίου και CD που πρέπει απαραίτητα να «διαβάζονται» μαζί.

• Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή η μέθοδος έχει γραφτεί σύμφωνα με τη νέα γερμανική ορθογραφία.

Η πλούσια συγγραφική και διδακτική πείρα της καθηγήτριας JasminCarow, MA.A. (MASTER φιλολογίας του πανεπιστημίου Νυρεμβέργης) εγγυάται την αρτιότητα του έργου.