Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Γεννημένοι Ήρωες

Κωδικός: 9786185265236
Brand: Key Books
Συγγραφέας: Christopher McDougall
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
18.90€ 17.00€

Κατά τη διάρκεια του Β´ Παγκοσµίου Πολέµου, µια ετερόκλητη παρέα αγωνιστών της αντίστασης, υπό την ηγεσία του Βρετανού συγγραφέα και φιλέλληνα Πάτρικ Λη Φέρµορ, πετυχαίνει στην Κρήτη κάτι που έμοιαζε αδιανόητο: απαγάγει τον Γερµανό στρατηγό Κράιπε, τσακίζοντας το ηθικό του «Χασάπη της Κρήτης», του «Λύκου του Χίτλερ» και του δολοφονικού επιτελείου τους.

OΚρίστοφερ ΜακΝτούγκαλ ξεκινάει ένα οδοιπορικό με σκοπό να ακολουθήσει τα χνάρια αυτών των ανδρών σε όλη την Κρήτη και να διαπιστώσει με ποιον τρόπο κατάφεραν να ξεφύγουν από μία παντοδύναμη πολεμική μηχανή, επιβιώνοντας σε αντίξοες συνθήκες. Μέσα από την έρευνά του πάνω στον τρόπο ζωής των Κρητικών, ανακαλύπτει αρχαίες τεχνικές αντοχής, διατροφής και φυσικής κίνησης που επιβιώνουν µέχρι τις µέρες µας.Η αναζήτησή του τον οδηγείστις ταράτσες του Λονδίνου και του Μπρούκλυν για να καταλήξει στις παραλίες της Βραζιλίας και στουςδρόμους των σύγχρονων πόλεων.

Αντλώντας από το παράδειγµα των θαρραλέων μαχητών της Κρήτης, οι Γεννηµένοι ήρωες θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τη σωματική και πνευματική αντοχή – θα σας εµπνεύσουν να τρέξετε, να σκαρφαλώσετε, να κολυµπήσετε και να ανακαλύψετε τον ήρωα μέσα σας.

«Kαθηλωτικό! Συναρπαστικό! Αποκαλυπτικό! Ο αληθινός ηρωισµός, όπως γνώριζαν οι αρχαίοι, δεν είχε τόσο σχέση µε τη δύναµη, το θάρρος και την τόλµη όσο µε τη συµπόνια.» 

 KirkusReviews

«Μια ωδή στο σθένος. Ο ΜακΝτούγκαλ επαναπροσδιορίζει το ιδεώδες του ήρωα. ∆εν πρόκειται τελικά για αρετή – είναι µια σειρά από δεξιότητες. Το βιβλίο αυτό θα σας µυήσει στην τέχνη του πρωταθλητή.»

 TheIndependent

«Σε ένα βιβλίο που διαβάζεται εύκολα και γρήγορα, ο ΜακΝτούγκαλ ακολουθεί τα ίχνη ηρώων από τον Οδυσσέα µέχρι τον Β´ Παγκόσµιο Πόλεµο και διασαφηνίζει την πραγµατική φύση αυτών των ανθρώπων.» 

 Bookpage