Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Γενναιόδωρος Τα Παίρνει Όλα

Κωδικός: 9786185265083
Brand: Key Books
Συγγραφέας: Bob Burg, John David Mann
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
11.99€ 10.75€

Για να λάβεις, πρέπει να δώσεις, για να κερδίσεις, πρέπει να προσφέρεις. Η γενναιοδωρία είναι το κυρίαρχο συστατικό ενός τρόπου ζωής που οδηγεί στην επιτυχία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα με μαθηματική ακρίβεια. Η αρχή του «δούναι και λαβείν», άλλωστε, κινεί τον κόσμο γύρω μας.

Στο καθηλωτικό διεθνές μπεστσέλερ Ο γενναιόδωρος τα παίρνει όλα οι BobBurg και JohnDavidMann αφηγούνται με τρόπο συναρπαστικό την ιστορία του Τζο και τη μύησή του σε έναν νέο τρόπο σκέψης και δράσης.

Ο Τζο είναι φιλόδοξος, εργασιομανής και επίμονος, μόνο που νιώθει πως όσο πιο σκληρά δουλεύει τόσο απομακρύνεται από τους στόχους του – και την ευτυχία. Μέχρι που μια μέρα, κι ενώ κυνηγά απεγνωσμένα να κλείσει μία σημαντική συμφωνία, συναντά τον αινιγματικό Πίνδαρο, έναν θρυλικό σύμβουλο επιχειρήσεων που δέχεται να μοιραστεί το Επαγγελματικό Μυστικό του.

Μέσα σε μία εβδομάδα, ο Πίνδαρος συστήνει τον Τζο σε μια σειρά από σπουδαίους ανθρώπους: έναν επιχειρηματία, μία διευθύνουσα σύμβουλο, έναν οικονομικό σύμβουλο, μία μεσίτρια και τον «Σύνδεσμο», το άτομο που έφερε όλους αυτούς κοντά. Οι φίλοι του Πίνδαρου αποκαλύπτουν στον Τζο τους Πέντε Νόμους της Αστρονομικής Επιτυχίας καθώς και τα μυστικά της τέχνης της γενναιοδωρίας.

Και τότε όλα αλλάζουν…

«Στον πυρήνα αυτού του βιβλίου βρίσκεται ένας τρόπος ζωής που θα αυξήσει εντυπωσιακά τις δουλειές σας, θα εμπλουτίσει τη ζωή σας και θα κάνει καλύτερο τον κόσμο γύρω σας».
– GaryKeller, συγγραφέας του μπεστσέλερ Το ΕΝΑ πράγμα

«Μας υπενθυμίζει μια οικουμενική αλήθεια: το να δίνεις δεν αποκλείει και το να παίρνεις, και το αντίστροφο».
– Huffington Post

«Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει πιο δυνατό βιβλίο σχετικά με την επιτυχία στη δουλειά και τη ζωή».
– GloriaLoring, ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας


«H διασταύρωση του Γλάρου ΙωνάθανΛίβινγκστον και των 7 συνηθειών των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων».
– RetailingInsight

«H εμπιστοσύνη χτίζεται όταν φροντίζουμε τα συμφέροντα των άλλων».
– Stephen M. R. Covey, συγγραφέας του μπεστσέλερ The Speed of Trust