Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Φυσική Β΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας - Α΄ Τόμος (Πατάκη)

Κωδικός: 9789601659220
Κατηγορία: Φυσική
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
13.90€ 12.50€

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι δύο πρώτες ενότητες («Δυνάμεις μεταξύ ηλεκτρικών φορτίων» και «Συνεχές ηλεκτρικό ρεύμα») της διδακτέας ύλης της Φυσικής γενικής παιδείας της B΄ Λυκείου.

Σε κάθε κεφάλαιο περιέχονται: • Θεωρία με μορφή ερωτήσεων, ώστε ο μαθητής να επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο θέμα. • Παρατηρήσεις που βοηθούν τον μαθητή να κατανοήσει βασικά σημεία και να αποφύγει τυχόν «παγίδες» που θα τον οδηγήσουν σε λανθασμένη επίλυση. Οι παρατηρήσεις αυτές θα βοηθήσουν τον μαθητή ιδιαίτερα στην επανάληψη που θα κάνει για τις εξετάσεις του Ιουνίου. • Βασικές ασκήσεις υποδειγματικά λυμένες. Στη διαδικασία της επίλυσης παρουσιάζονται σε πλαίσιο «σημεία-κλειδιά» που βοηθούν τον μαθητή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη λύση των ασκήσεων. • Ερωτήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της διδακτέας ύλης και βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση της θεωρίας. • Ασκήσεις και προβλήματα προς λύση, των οποίων το πλήθος και η πολυμορφία εξασφαλίζουν τη σωστή προετοιμασία του μαθητή. • Κριτήρια αξιολόγησης, για να ελέγξει ο μαθητής τις γνώσεις του.

Μετά την ανάπτυξη των κεφαλαίων της διδακτέας ύλης, παρατίθενται πίνακες με τους πιο σημαντικούς τύπους, καθώς και δύο επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης.

Στο τέλος του βιβλίου βρίσκονται οι απαντήσεις στις ερωτήσεις και οι λύσεις των ασκήσεων, των προβλημάτων και των κριτηρίων αξιολόγησης.