Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Φυλακισμένος Του Ιτς-Καλέ

Κωδικός: 9789605365615
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.90€ 14.30€

 «Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι το σιάσιμο μιας σφαλερής ιδέας οπού έως τώρα εβασίλεψε και βασιλέβει ακόμη στην κοινωνία μας.
Η κοινωνία νομίζει πως δεν πρέπει να ξεσκεπάζονται τα ελαττώματά της, και θεωρεί ως εγκληματίαν εκείνον οπού το κάμη. Νομίζει εξεναντίας ότι είναι χρέος κάθε καλού πατριώτη να κηρύττη αρετές εις τον τόπον των ελαττωμάτων της. 
Τούτο έκαμε, ώστε ο καθένας, φοβούμενος την πρόληψή της, αρνήθηκε ναν της ανοίξη τα μάτια εις τες αληθινές πηγές των κακών της. Ενώ απ΄ άλλο μέρος οι κατεργαραίοι, που σε κάθε κοινωνία ποτέ δεν λείπουνε, εκερδοσκοπήσανε ναν την αποκοιμήσουν, απάνω στον κρημνό της ανοησίας της, για να κλέψουνε την υπόληψή της.
Εγώ δεν ημπορώ, εν συνειδήσει, να ναναρίσω την κοινωνία μας με το ναρκωτικό νανάρισμα των λαοπλάνων, ούτε μήτε να σιωπήσω τα ολέθρια αποτελέσματα μιας τέτοιας σατανικής κερδοσκοπίας. Εγώ εξεναντίας ξεσκεπάζω τα ελαττώματα με θάρρος και με εξουσίαν. Με όλην εκείνην την εξουσίαν οπού μου δίνει η Αλήθεια … Έως τώρα οι έξοχοί μας ενομίσανε πάντα, πως το καλύτερο που εμπορούσανε να κάμουνε είναι να κρύβουνε τες πληγές της κοινωνίας μας. Εγώ κατηγορώ τούτην την μέθοδο. Ξεσκεπάζω εξεναντίας τες πληγές και ζητώ ιατρείαν. Ιδού το Βιβλίο μου.» 
Ανδρέας Λασκαράτος, «Τα μυστήρια της Κεφαλονιάς»

Ποιός είναι ο φυλακισμένος του Ιτς-Καλέ; Μέσα στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα διαβάσει την συναρπαστική ιστορία της περιπετειώδους ζωής του.
Θα τον ακολουθήσει στον δύσκολο και ματωμένο δρόμο  του προς την Ελευθερία και τη Δόξα. Θα ζήσει  δίπλα του τον μεγάλο αγώνα του να δώσει στους Έλληνες
Υπερηφάνεια, Πατρίδα, Μέλλον. Είναι η ιστορία
σαν μυθιστόρημα  του ʼγιου των Ελλήνων.