Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Όσα Φοβούνται Οι Σοφοί - Τόμος Α'

Κωδικός: 9789604975488
Συγγραφέας: Patrick Rothfuss
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
19.90€ 17.91€

"Το όνομά μου είναι Κβοθ. Έχω κλέψει πριγκίπισσες από στοιχειωμένους βασιλιάδες. Έκαψα συθέμελα την πόλη του Τρέμπον. Βάδισα στο φεγγαρόφωτο σε μονοπάτια που άλλοι φοβούνται ακόμα και να τα αναφέρουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Έχω μιλήσει με θεούς, έχω αγαπήσει γυναίκες και έχω γράψει τραγούδια που κάνουν τους τροβαδούρους να δακρύζουν. Ίσως με έχετε ακουστά..."
Παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο, ο Κβοθ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τους μυστηριώδεις Χανδριανούς, τα ίχνη των οποίων χάνονται στα βάθη της ιστορίας. Όμως η σύγκρουσή του με ένα πανίσχυρο μέλος της αριστοκρατίας θα αλλάξει για πάντα τα σχέδιά του...
Η συγκλονιστική εξιστόρηση των περιπετειών ενός από τους κορυφαίους ήρωες φαντασίας συνεχίζεται στο δεύτερο βιβλίο μιας σειράς που έχει αφήσει ήδη ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στη λογοτεχνία φαντασίας. 

"Το διάβασα μέσα σε μία μέρα, μένοντας ξύπνιος μέχρι την αυγή για να το τελειώσω, και ήδη περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια..." (George R.R. Martin, συγγραφέας του GAME OF THRONES)
"Θυμίζει το έργο του J.R.R. Tolkien και του G.R.R. Martin, χωρίς όμως να τους μιμείται. Σίγουρα θα γίνει κλασικό..." (The London Times)
"Διαβάστε οπωσδήποτε τα βιβλία του Rothfuss." (amazon.com)
"Ένας συγγραφέας με αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Μια μαγευτική ιστορία με μοναδική πλοκή." (Terry Books)