Έκπτωση -13%

Force Kayak Sit On Freedom SOT Λευκό Πάγου

Κωδικός: F-NJGRP-0100-0200W
Brand: Force
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
860.00€ 749.00€

Sit On Top FREEDOM καγιάκ, με επιδόσεις που πλησιάζουν αυτές ενός Sit in. ANΕΣΗ ΤΟΥ SIT ON ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ SIT IN!!!!! Το μήκος των 4.44m και το πλάτος των 0.615m συμβάλουν στην ταχύτητα και την σταθερότητα, ενώ το χαμηλό ύψος 35cm βοηθάει ώστε να επηρεάζεται ελάχιστα από την αντίσταση του ανέμου. Το μεγαλύτερο ύψος στην πλώρη χρησιμεύει για καλύτερη πλεύση σε δύσκολες συνθήκες.

Εξαιρετικά σταθερό και αρκετά γρήγορο για να μετακινηθεί αποτελεσματικά έως το αγαπημένο σας σημείο. Η μορφή γάστρας σε συνδυασμό με τα πλούσια χαρακτηριστικά του καταστρώματος το καθιστούν άριστη επιλογή για ταξίδια στην ακτή αλλά και βαθύτερα αλλά και για ψάρεμα. Τα πεντάλ και το πηδάλιο βοηθάνε στην γρήγορη και εύκολη κατευθυντικότητα του σκάφους και το καθιστούν ως καλύτερη επιλογή για ψάρεμα και εξερεύνηση.

Εχει τρείς μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους: O οβαλ αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος στην πλώρη του καγιάκ, στρογγυλός αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος στην μέση του καγιάκ και μεγάλος αποθηκευτικός χώρο στην πρύμνη του καγιάκ ο οποίος ασφαλίζει με διχτυ και ιμάντα ασφαλείας.

Κατασκευασμένο απο πλαστικό LLDPE και φίλτρα UV με την μέθοδο "rotomolding" (Καλούπωμα με περιστροφική κίνηση). Ο συνδιασμός αυτός έχει μεγαλύτερη αντοχή στον εφελκυσμό απο οποιοδήποτε άλλο πολυαιθυλένιο, παροσιάζει μεγαλύτερη αντοχή θραύσης και μεγαλύτερη αντοχή σε περιβαλλοντικές συνθήκες όπως και ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και συνθήκες θάλασσας.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: 

Πλατοστήριγμα
Διπλό Διαιρούμενο Κουπί Αλουμινίου
Xειρολαβές
2 Σταθερές Καλαμοθήκες
Βάση-Υποδοχή για περιστρεφόμενη εξωτερική καλαμοθήκη
2 Στεγανές καταπακτές αποθήκευσης αντικειμένων
1 Χώρος αποθήκευσης με δίχτυ ο οποίος ασφαλίζει με ιμάντα
Τάπες αποστράγγισης υδάτων
Σταθερή ποτηροθήκη
Πηδάλιο με ρυθμιζόμενες βάσεις
 
Διαστάσεις:
Μήκος: 4.44m
Πλάτος: 0.615m
Ύψος: 0.35m

Βάρος: 27kg
Ωφέλιμο βάρος: 150kg

 

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς η αποστολή του θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και ο χρόνος παράδοσης του ενδέχεται να επεκταθεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.