Προσφορά
Έκπτωση - 33%

Focus Vampyr (EU) PS4

Κωδικός: 029591
Brand: Focus Home
Κατηγορία: Playstation 4 Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
59.90€ 39.90€

Κυνήγησε μέσα στους βρώμικους δρόμους του Vampyr, ένα σκοτεινό ατμοσφαιρικό action RPG από τους δημιουργούς των "Remember Me" και "Life is Strange" με Unreal Engine 4.

Εξερεύνησε την σκοτεινή ατμόσφαιρα του Λονδίνου στις αρχές του 20ου αιώνα

Το Λονδίνο του 1918 είναι μια πόλη που απειλείται από τη θανατηφόρο Ισπανική γρίπη, μια πόλη που μαστίζεται από την ασθένεια, τη βία και το φόβο. Όσοι είναι τόσο ανόητοι, απεγνωσμένοι ή άτυχοι ώστε να κυκλοφορούν στους δρόμους αυτής της αποδιοργανωμένης, ρημαγμένης πόλης, είναι λεία των πιο ύπουλων κυνηγών σε όλη τη Βρετανία: των βρικολάκων.

Παίξε τον ρόλο ενός βασανισμένου παντοδύναμου Vampire και συνήθισε τους κανόνες της νέας σου κατάστασης. Ένας άνθρωπος της επιστήμης την ημέρα, ένα κτήνος το βράδυ: Η πιο δύσκολες μάχες θα είναι μέσα σου.

Δημιούργησε το δικό σου combat style μέσα από μεγάλη γκάμα από κατασκευασμένα όπλα και δυνάμεις που έχει ένα Vampire για να πολεμήσεις τα τέρατα που θα βρεις μπροστά σου.

Οι ηθικές επιλογές που θα πάρεις θα διαμορφώσουν την ιστορία. Πόσο «ανθρώπινο» μπορεί να είναι ένα Vampire όταν πρέπει να τραφεί?