Έκπτωση -10%

Φεγγαράκι Μου Λαμπρό

Κωδικός: 9789604619726
Συγγραφέας: Sandra Levins
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
8.80€ 7.90€

Ένα βιβλίο για τα παιδιά που καλούνται να μοιραστούν τους γονείς τους με μια νέα οικογένεια

Είναι δύσκολο για ένα παιδί να προσαρμοστεί όταν ξαφνικά πρέπει να αρχίσει να ζει μακριά από τον έναν γονιό. Αν μάλιστα αυτός ο γονιός παντρευτεί και αποκτήσει θετά παιδιά, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα. Γραμμένο από την οπτική γωνία ενός μικρού αγοριού, το Φεγγαράκι μου λαμπρό εξετάζει με ευαισθησία πολλά συναισθήματα και απορίες που μπορεί να έχουν τα παιδιά όσο προσαρμόζονται σε μια νέα οικογένεια μετά το διαζύγιο των γονιών τους.

Περιλαμβάνει: Σημείωμα για γονείς, από την ψυχολόγο Δρα Τζέιν Ανουντσιάτα το πώς να διατηρήσουν το δέσιμο με τα παιδιά τους και πώς να τους μιλήσουν για τα συνηθισμένα, αλλά δύσκολα συναισθήματα που μπορεί να προκύψουν από το διαζύγιο, τον δεύτερο γάμο και τις μεικτές οικογένειες.

Βραβεύσεις που έλαβε το βιβλίο:

  • Mom's Choice Award for Children's Picture Books - Family Life (Gold)
  • An Honors NAPPA (National Parenting Publications Awards) Winner!

Ένα βιβλίο της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρίας (APA).

Είπαν για το Φεγγαράκι μου λαμπρό:

...η αγωνία της αφηγήτριας και ο τρόπος που εκφράζεται είναι απόλυτα πιστευτός. Τα παιδιά που βιώνουν παρόμοιες συνθήκες σίγουρα θα εκτιμήσουν τον τρόπο που εκφράζονται αυτά τα τόσο σύνθετα συναισθήματα και θα πάρουν ενθάρρυνση από τις μικρές, καθημερινές χειρονομίες που κάνουν μεγάλη διαφορά.
–Booklist