Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Ευτυχισμένοι Ότι Κι Αν Συμβεί

Κωδικός: 9789606452048
Συγγραφέας: Tal Ben - Shahar
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
13.30€ 11.97€

 «Λοιπόν, Ταλ, δεν πρέπει τώρα να βάλουμε την ευτυχία σε καραντίνα;» με ρώτησε ένας φίλος μου.

Καταμεσής αυτής της νέας πραγματικότητας, τι νόημα είχε να μελετάς την ευτυχία; Από τη στιγμή που ξεκίνησε το δράμα του κορωνοϊού, πολλοί είναι αυτοί που συμμερίζονται την άποψη του φίλου μου –ότι ίσως πρέπει να βάλουμε την ευτυχία σε καραντίνα, ότι η επιστήμη της ευτυχίας πρέπει να μπει για λίγο στην αναμονή. Σκέφτονται: Εντάξει, μόλις τα πράγματα επανέλθουν στο φυσιολογικό, μπορούμε να δούμε και πάλι το ζήτημα της ευτυχίας, αλλά με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να πατήσουμε «παύση»;

Η απάντησή μου είναι όχι, δεν πρέπει να βάλουμε την ευτυχία σε καραντίνα. Σίγουρα δεν πρέπει να τη βάλουμε σε αναμονή!

Αντιθέτως, σε δύσκολους καιρούς –όποια και αν είναι η αιτία– η μελέτη της επιστήμης της ευτυχίας είναι πιο σημαντική και πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ο διάσημος ψυχολόγος, Ταλ Μπεν-Σαχάρ καταρρίπτει την κλασική ιδέα ότι η επιτυχία είναι αυτή που οδηγεί στην ευτυχία και ότι χωρίς αυτήν η αναζήτηση είναι μάταιη. Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζει τη μέθοδο SPIRE, πέντε βήματα που προσφέρουν ελπίδα και αίσθημα σκοπού για να είμαστε ευτυχισμένοι ό,τι κι αν συμβεί!

  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 200
  • Διαστάσεις: 14×21

Είπαν για το βιβλίο:

«Ο Tal Ben-Sahar το έκανε πάλι το θαύμα του! Στα χέρια σας κρατάτε έναν ευκολοδιάβαστο οδηγό που θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να παραμείνετε ευτυχισμένοι σε δύσκολους καιρούς, αλλά και να εξελιχθείτε και να μεγαλουργήσετε μέσα από τις δυσκολίες.»
–Laurie Santos, PhD, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Yale και παρουσιάστρια του podcast Τhe Happiness Lab.

«O Ben-Shahar εξετάζει την ευτυχία και την ανθεκτικότητα από κάθε οπτική γωνία, με σκοπό να βρει στρατηγικές που λειτουργούν ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αυτό το βιβλίο δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε πιο κατάλληλη στιγμή.»
–Emma Sappala, PhD, συγγραφέας του The Happiness Track και λέκτορας στο Yale School of Management