Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Εξύψωση

Κωδικός: 9789604619023
Συγγραφέας: Stephen King
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
13.30€ 11.97€

«Ένας συνηθισμένος άνθρωπος σε μια εξωπραγματική κατάσταση…» –The Washington Post

Το Καστλ Ροκ είναι μικρή πόλη και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα. Έτσι, ο Σκοτ Κάρι εξομολογείται την αλλόκοτη κατάστασή του μόνο στον φίλο του, τον συνταξιούχο γιατρό Μπομπ Έλις: Χάνει διαρκώς βάρος αλλά η ζυγαριά δείχνει το ίδιο, είτε φοράει τα ρούχα του είτε όχι.

Ο Σκοτ βρίσκεται επίσης σε διαμάχη με τις δύο νέες του γειτόνισσες, την Ντίρντρι και τη σύζυγό της Μίσι. Καθώς το ζευγάρι έχει μόλις ανοίξει ένα νέο εστιατόριο, κάτι το οποίο οι κάτοικοι του Καστλ Ροκ δεν εγκρίνουν καθόλου, ο Σκοτ συνειδητοποιεί τις προκαταλήψεις που αντιμετωπίζουν –όπως και ο ίδιος άλλωστε, για το δικό του πρόβλημα– και αποφασίζει να τις υποστηρίξει.

Η μυστηριώδης πάθηση του Σκοτ, σε συνδυασμό με απρόσμενες συμμαχίες, ωθούν τους κατοίκους που έως τώρα δηλητηρίαζαν με τη συμπεριφορά τους τη ζωή των άλλων –αλλά και τη δική τους– να αποκαλύψουν τον καλύτερο εαυτό τους.

«Σε αυτή την ανέλπιστα γλυκιά και μελαγχολική νουβέλα, ο Κινγκ υφαίνει μια απόκοσμη και χαριτωμένη ιστορία για το πώς μια αλλόκοτη κατάσταση μπορεί να φέρει τους ανθρώπους κοντά… Μια τρυφερή ιστορία, ιδανική για όσους αγαπούν τις μικρές πόλεις, τη μαγεία, τις χαρές που συνεπάγεται η πρόκληση να κάνουμε το σωστό…» –Publishers Weekly