ΕΚΠΤΩΣΗ -25%

Έχουνε Όλοι Κακούς Σκοπούς

Κωδικός: 9786180314250
Κατηγορία: Βιβλία Pocket
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
6.60€ 4.95€

Καλοκαίρι του 2007. Ύστερα από απανωτές αναποδιές, ο αστυνόµος Χάρης Νικολόπουλος ξεκινάει επιτέλους τις διακοπές του στα Χανιά. Πριν προλάβει όµως να πιει την πρώτη ρακή, τον ειδοποιούν από την Αθήνα ότι η άδειά του αναστέλλεται. Ο τραγουδιστής Απόστολος Μελισσηνός έχει εξαφανιστεί µυστηριωδώς µετά την τελευταία του συναυλία, στο Κάστρο του Ρεθύµνου. Πού βρίσκεται ο Απόστολος; Κρυµµένος σε κάποια έρηµη παραλία; Έχει πέσει θύµα απαγωγής ή µήπως…
Ο Χάρης ξεκινάει την έρευνα που θα τον οδηγήσει από την πόλη των Χανίων στα Σφακιά, και στη συνέχεια στην έρηµη Αθήνα. Θα βουλιάξει µέσα σ’ έναν χείµαρρο πληροφοριών, θα γίνει εξπέρ στην ιστορία των πρώτων ελληνικών ροκ συγκροτηµάτων και θα χρειαστεί να υπενθυµίζει διαρκώς στον εαυτό του τους στίχους του τραγουδιού: Μην τους πιστεύεις ό,τι κι αν πουν / Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς.
 

ΦΙΛΙΕΣ, ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΙΧ… ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ένα καλογραµµένο και λειτουργικό αστυνοµικό, γεµάτο άµµο από τις παραλίες και λαδιές από το εστιατοριάκι του νησιού. Μια µελαγχολική σάτιρα, γεµάτη κρυφά αστεία και ειρωνείες για τη στάση όλων µας την εποχή που τέλειωσε στα τέλη του 2008. Ένα mixtape, διαφόρων µουσικών ειδών, που όµως φιλοτεχνούν το ειλικρινές πορτρέτο της µουσικής εποχής στην οποία µεγαλώσαµε. Διαβάστε το δίπλα στο youtube για να έχετε µιαν άµεση υπόκρουση των τραγουδιών που αναφέρει στην ανάγνωσή σας.
Φοίβος Δεληβοριάς, τραγουδοποιός