Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Εξομολογήσεις Μιας Νέας Μητέρας

Κωδικός: 9786188388178
Συγγραφέας: Meaghan O' Connell
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
5.99€ 5.37€

Το βιβλίο ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ  είναι ένα μοντέρνο, χιουμοριστικό και ενίοτε αυτοσαρκαστικό αυτοβιογραφικό κείμενο. Μπορείς ποτέ να προετοιμαστείς  ουσιαστικά  για την κατακλυσμική, σαρωτική εμπειρία της μητρότητας; Η απάντηση είναι πως όχι.

Το βιβλίο είναι μια απροκάλυπτη, αστεία και εξαιρετικά ειλικρινής καταγραφή του τι σημαίνει να γίνεσαι μητέρα πριν ακόμη νιώσεις ενήλικη. Με σκοτεινό χιούμορ και έντονη διαίσθηση, η συγγραφέας μας μιλάει για το σοκ που έρχεται μετά από μια μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη. Επιπλέον, για τις προσδοκίες για φυσιολογικό τοκετό που διαβρώνουν την αυτοεκτίμηση της νέας μητέρας. Αλλά και τα θέματα που προκύπτουν μετά τον τοκετό ως προς το σώμα της γυναίκας και τη σχέση της με το σεξ. Παράλληλα όμως, και για τη συναρπαστική και ταυτόχρονα περίεργη είσοδο σε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα.

Η συγγραφέας καταγράφει τα συναισθήματα και τις περιπέτειες της, κατά τη διάρκεια της μη-προγραμματισμένης εγκυμοσύνης της και αφότου γέννησε τον γιο της. Όταν η Meaghan O’Connell έμεινε κατά λάθος έγκυος σε ηλικία είκοσι εννιά ετών, συνειδητοποίησε ότι το βιβλίο που τόσο πολύ χρειαζόταν δεν υπήρχε. Ένα χωρίς υποκρισίες ανάγνωσμα που καταγράφει τον συναισθηματικό και υπαρξιακό αντίκτυπο της μητρότητας σε μια γυναίκα. Έτσι αποφάσισε να το γράψει η ίδια. Το βιβλίο της αποτελεί μια συγκλονιστική μαρτυρία κι έναν χρήσιμο οδηγό για όλες τις γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν ή έχουν ήδη γίνει μητέρες.

Στις σελίδες του βιβλίου, η μητρότητα, η εγκυμοσύνη και η γέννα απομυθοποιούνται. Παράλληλα, η συγγραφέας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο όλες τις ανασφάλειες, τους φόβους & τα ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα της γυναίκας. Τόσο λόγω των ορμονών όσο και γιατί ποτέ καμία μας δεν είναι ουσιαστικά έτοιμη γι’ αυτό το θαύμα…

Μια πολύ οικεία ιστορία για τη μητρότητα, για ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ» –  Goodreads