Έκπτωση -17%

Escape Πολυθρόνα Πολλαπλών Θέσεων 15577

Κωδικός: F15577
Brand: Escape
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
71.90€ 59.80€

Μια άνετη και πρακτική πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων 15577 με την υπογραφή της εταιρίας Escape, η οποία θα σας προσφέρει απίστευτη χαλάρωση. Είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο σκελετό με ατσάλινους σωλήνες υψηλής αντοχής Φ22x0.8-1.22mm και ύφασμα Textilene 2x1 Zakara για extra αντοχή και ειδικό σύστημα δεσίματος που χαρίζει ελαστικότητα, επιτρέποντας στην πλάτη να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος μας προσφέροντας αξεπεραστη άνεση, με ενσωματωμένο ρυθμιζόμενο μαξιλάρι/προσκέφαλο! Μερικά ακόμη στοιχεία που κάνουν την πολυθρόνα να ξεχωρίζει από άλλες είναι τα εργονομικά μπράτσα για μεγάλυτερη άνεση και ξεκούραση από ανθεκτικό υλικό ABS, το εξαιρετικά άνετο κάθισμα και η πλάτη της και το πλήρως ρυθμιζόμενο ύψος μαξιλαριού. Οι διαστάσεις του καθίσματος είναι: MxΠxΥ(91x69x113cm), και ο οβάλ ενισχυμένος σκελετός της, καταλαμβάνει ιδιαίτερα μικρό χώρο για να μεταφέρεται εύκολα! Διαθέτει τον καλύτερο μηχανισμό της αγοράς, σταθεροποιόντας την πλάτη σε οποιαδήποτε κλίση και διαθέτει καλύτερη αίσθηση στο κλείδωμα λόγω του νέου μηχανισμού και της στρογγυλής “σκανδάλης”. Η πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων 15577 της Escape, είναι η απόλυτη επιλογή για να απολεύσετε το καλοκαίρι ασς! 

* Πολυθρόνα πολλαπλών Θέσεων
* Σκελετός: Ατσάλινοι Σωλήνες Φ 22 x 0,8 - 1,22cm
* Χρώμα Σκελετού: Μαύρο
* Ύφασμα: Textilene 2x1 Zakar
* Εργονομικά μπράτσα για μεγαλύτερη άνεση από ανθεκτικό υλικό ABS
* Εξαιρετικά άνετο κάθισμα και σύστημα δεσίματος που χαρίζει ελαστικότητα στην πλάτη
* Θέσεις: Απεριόριστες
* Ρυθμιζόμενο ύψος μαξιλαριού
* Μέγιστο επιτρεπτό βάρος: 150Kg
* Καλύτερη αίσθηση στο κλείδωμα λόγω του νέου μηχανισμού και της στρογγυλής “σκανδάλης”
* Δυνατότητα αλλαγής του κορδονιού
* Σύστημα δεσίματος που χαρίζει ελαστικότητα, επιτρέποντας στην πλάτη να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός μας προσφέροντάς μας αξεπέραστη άνεση
* Διαστάσεις: Μ x Π x Υ ( 91 x 69 x 113 cm)

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν λόγω του ογκομετρικά μεγάλου βάρους του. Η αποστολή του γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.