Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Εποχή Της Παραφροσύνης 1 - Μια Στάλα Μίσος

Κωδικός: 9789606233227
Συγγραφέας: Joe Abercrombie
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
26.90€ 24.17€

Οι καμινάδες της βιομηχανίας υψώνονται πάνω από την Άντουα και ο κόσμος κοχλάζει από νέες ευκαιρίες. Αλλά οι παλιές κακίες είναι ακόμη βαθιά ριζωμένες.

Στα αιματοβαμμένα σύνορα της Άνγκλαντ, ο Λίο νταν Μπροκ παλεύει να κερδίσει δόξα στο πεδίο της μάχης,ενάντια στους επιδρομείς του Στάουερ Σούρουπου. Ελπίζει σε βοήθεια από το Στέμμα. Αλλά ο γιος του βασιλιά Τζέζαλ, o άβουλος Πρίγκιπας Όρσο, είναι ένας άντρας που ειδικεύεται στις απογοητεύσεις.

Η Σαβίν νταν Γκλόκτα -κοσμική κυρία, επενδύτρια και κόρη του άντρα που όλη η Ένωση τρέμει- σχεδιάζει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των σκουπιδιών της κοινωνίας με κάθε κόστος. Αλλά οι φτωχογειτονιές βράζουν από μια οργή που όλα τα χρήματα του κόσμου δεν μπορούν να ελέγξουν.

Η εποχή των μηχανών ανατέλλει, αλλά η εποχή της μαγείας αρνείται να πεθάνει. Με τη βοήθεια της τρελής χωριάτισσας Ίσερν-ι-Φάιλ, η Ρίκε παλεύει να ελέγξει την ευλογία, ή την κατάρα, του Μακρινού Βλέμματος. Προς το παρόν, ρίχνει φευγαλέες ματιές στο μέλλον. Όσο, όμως, το χέρι του Πρώτου των Μάγων κινεί τα νήματα, το μέλλον δε θα αλλάξει τόσο εύκολα…

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ: ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤO

  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 672
  • Διαστάσεις: 14×20

«Με άριστη τεχνική, ο Abercrombie θέτει τα θεμέλια μιας ακόμα καταιγιστικής τριλογίας.»
– Publishers Weekly

«Το Μια Στάλα Μίσος είναι το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο από έναν συγγραφέα που θεωρούνταν ήδη δάσκαλος της τέχνης του.»
– SFFWorld

«Ο Abercrombie ίσως και να έγραψε το πιο σημαντικό βιβλίο που έχει γράψει ποτέ.»
– Locus