Έκπτωση -20%

1. Επιχείρηση Καταιγίδα

Κωδικός: 9789600448511
Κατηγορία: Graphic Novel - Comics
Συγγραφέας: Jorn Lier Horst
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
7.00€ 5.60€

Ποιος κρύβεται πίσω από τις μυστηριώδεις κλοπές στο Έλβεστα;

Κανένας δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τη σύνδεση ανάμεσα στα παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν στο Έλβεστα φέτος το καλοκαίρι. Κάποιος κλέβει όλη τη μαγιά του φούρναρη, ξαφνικά εξαφανίζονται τα άδεια βαρέλια με τα οποία θα φτιαχνόταν μια προβλήτα στην παραλία, ενώ κάποιος κόβει κλαδιά από τους αγριόκεδρους του πάρκου.

Η λίστα με τα κλεμμένα συνεχώς μεγαλώνει. Η Τίριλ και ο Όλιβερ, φίλοι και ντετέκτιβ, και ο σκύλος τους, ο Ότο, αναζητούν στοιχεία για να λύσουν το μυστήριο, που κάνει ακόμη και τους μεγάλους να ξύνουν το κεφάλι τους με απορία.

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν ασκήσεις για να δοκιμάσεις και εσύ τις δυνάμεις σου ως ντετέκτιβ.

Το Πρακτορείο Ντετέκτιβ Ν° 2 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές αστυνομικών ιστοριών για παιδιά παγκοσμίως. Περιλαμβάνει ήδη 17 βιβλία και θα κυκλοφορήσει σε 19 γλώσσες.

Οι ιστορίες συνοδεύονται από όμορφες εικόνες. Το έξυπνο χιούμορ και η δράση θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Διαβάζοντας προσπαθείς να βρεις εσύ πρώτος τη λύση που δεν είναι και τόσο εύκολη τελικά. Οι ήρωες είναι συμπαθείς και είναι ωραίο που είναι αγόρι και κορίτσι γιατί έτσι μπορούν να ταυτιστούν και τα δύο φύλα.
Ενδιαφέρον επίσης έχει που στο τέλος κάθε βιβλίου, υπάρχουν ασκήσεις για να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου ως ντετέκτιβ. Κι είναι πραγματικά πολύ έξυπνες ασκήσεις.

Ιωάννα Μπαμπέτα, kosvoice.gr, 22/6/19