Έκπτωση -20%

2. Επιχείρηση Άντρας Με Τα Μαύρα

Κωδικός: 9789600448528
Κατηγορία: Graphic Novel - Comics
Συγγραφέας: Jorn Lier Horst
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
7.00€ 5.60€

Ποιος σκάβει τρύπες στο μονοπάτι και τις αφήνει ανοιχτές;

Ο Όλιβερ πέφτει με το ποδήλατό του σε μια μεγάλη τρύπα και τρώει μια γερή τούμπα. Ποιος φταίει γι’ αυτό; Μήπως ο μυστηριώδης άντρας με τη μαύρη μπέρτα που χάθηκε στο δάσος;

Μπορεί το γεγονός να μην είναι τρομερό, όποιος όμως ευθύνεται πρέπει τουλάχιστον να του πληρώσει μια καινούρια ρόδα ποδηλάτου! Ο Όλιβερ, η Τίριλ και ο Ότο ξεκινούν την αναζήτηση, που θα τους οδηγήσει σε ένα ερημικό μέρος και σε μια εφιαλτική συνάντηση με τον άντρα με τα μαύρα. Η υπόθεση παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν βρίσκουν έναν χάρτη. Για να λύσουν το αίνιγμα πρέπει να σκεφτούν έξυπνα και να βουτήξουν βαθιά στο παρελθόν...

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν ασκήσεις για να δοκιμάσεις και εσύ τις δυνάμεις σου ως ντετέκτιβ.

Το Πρακτορείο Ντετέκτιβ Ν° 2 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές αστυνομικών ιστοριών για παιδιά παγκοσμίως. Περιλαμβάνει ήδη 17 βιβλία και θα κυκλοφορήσει σε 19 γλώσσες.

Οι ιστορίες συνοδεύονται από όμορφες εικόνες. Το έξυπνο χιούμορ και η δράση θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Διαβάζοντας προσπαθείς να βρεις εσύ πρώτος τη λύση που δεν είναι και τόσο εύκολη τελικά. Οι ήρωες είναι συμπαθείς και είναι ωραίο που είναι αγόρι και κορίτσι γιατί έτσι μπορούν να ταυτιστούν και τα δύο φύλα.
Ενδιαφέρον επίσης έχει που στο τέλος κάθε βιβλίου, υπάρχουν ασκήσεις για να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου ως ντετέκτιβ. Κι είναι πραγματικά πολύ έξυπνες ασκήσεις.

Ιωάννα Μπαμπέτα, kosvoice.gr, 22/6/19