Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Επιστροφή

Κωδικός: 9789605663902
Συγγραφέας: Hakan Nesser
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.52€ 14.87€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ


Ενώ ο επιθεωρητής Βαν Βέτερεν καλείται να αντιμετωπίσει ένα δυσοίωνο ιατρικό ραντεβού, ένα πτώμα ανακαλύπτεται τυλιγμένο σ’ ένα σαπισμένο χαλί σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Το πτώμα είναι τόσο βίαια ακρωτηριασμένο και κομματιασμένο, που δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Οι αρχικές ενδείξεις οδηγούν σε έναν κατάδικο, ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από εννιά μήνες με αναστολή και έκτοτε αγνοείται.
Από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Βαν Βέτερεν μελετά την ιστορία του θύματος: βασιλιάς του στίβου στα τέλη της δεκαετίας του 1950, έχασε τη φήμη του και θεωρήθηκε απατεώνας καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν ντοπαρισμένος. Δολοφόνος μια γυναίκας στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Δολοφόνος για δεύτερη φορά είκοσι χρόνια αργότερα και τώρα θύμα δολοφονίας. Η κατάληξη μιας ζωής έτσι κι αλλιώς χαμένης ή ένας αθώος που καταδικάστηκε λόγω των προκαταλήψεων της κλειστής κοινωνίας στην οποία ζούσε; Μήπως όμως οι σκέψεις του καθηλωμένου στο νοσοκομείο επιθεωρητή είναι σε εντελώς λανθασμένη κατεύθυνση;

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Αυτό το βιβλίο είναι η απόδειξη ότι ο Βαν Βέτερεν, ο πρωταγωνιστής του Nesser, είναι από τους πιο αξιομνημόνευτους ήρωες της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας.
The Tribune

Η γραφή του Nesser είναι τόσο διεισδυτική, που μοιάζει σαν ο συγγραφέας να μπαίνει κάτω από το δέρμα των ηρώων του.
New York Times

Πέρα από κάθε αμφιβολία, ο συγγραφικός τρόπος του Nesser είναι ασυναγώνιστος.
WDR