Banner for Espa
Έκπτωση -15%

55 Επαναληπτικά Κριτήρια Αξιολόγησης Για Τη Χημεία Γ' Λυκείου (Κόσμος)

Κωδικός: 9786188395169
Κατηγορία: Χημεία
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
20.00€ 17.00€

Το βιβλίο αυτό περιέχει 40 Διαγωνίσματα και 15 Tests που καλύπτουν την νέα ύλη, καθώς και τη νέα φιλοσοφία των Πανελλαδικών εξετάσεων των τελευταίων ετών, με πρωτότυπο τρόπο.

Η δομή του βιβλίου είναι η εξής:

Αρχικά υπάρχουν 3 Διαγωνίσματα και 1 Test για κάθε Κεφάλαιο. Μετά το πέρας του κάθε κεφαλαίου, ακολουθεί 1 Επαναληπτικό ακόμα Διαγώνισμα για τα προηγούμενα κεφάλαια συνολικά.

Με αυτόν τον τρόπο ο μαθητής και ο καθηγητής δεν χάνουν την σύνδεση με τα προηγούμενα κεφάλαια, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται και επανάληψη. 

Μετά και το πέρας του τελευταίου κεφαλαίου ακολουθούν Διαγωνίσματα & Test για το σύνολο των Κεφαλαίων. 

Τελικά ο αριθμός των συνολικών κριτηρίων αξιολόγησης  (Διαγωνίσματα & Test συνολικά μαζί) φτάνει τον αριθμό 55.

Τα θέματα ακολουθούν τη φιλοσοφία των Πανελλαδικών εξετάσεων των τελευταίων ετών. Ενσωματώνουν στοιχεία και εφαρμογές της Χημείας στην καθημερινή ζωή, με συνδυασμούς στη βιομηχανία, στην ιατρική, στο εργαστήριο, ενώ παράλληλα δεν θυσιάζεται η επιστημονική ακρίβεια αλλά ούτε και αφήνονται στο περιθώριο τα πιο αναμενόμενα-κλασσικά θέματα.

Το κείμενο του βιβλίου, είναι κατά περίπτωση διανθισμένο με φωτογραφίες για την πιο ευχάριστη και εύκολη ανάγνωση του.

Τα θέματα των διαγωνισμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεμονωμένα σαν ασκήσεις – αν θεωρηθούν απλοϊκά ή σκληρά αντίστοιχα- κατά την γνώμη σας, είτε σαν διαγώνισμα συνολικά.

Θεωρώ ότι η προσπάθεια του παρόντος βιβλίου, είναι ξεχωριστή και συνδυάζει πολλές νέες μεθόδους προσέγγισης, οι οποίες αφού ενσωματώνουν όλες τις νέες απαιτήσεις και την νέα ύλη του συστήματος των Πανελλαδικών εξετάσεων εγγυώνται θετικό τελικό αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία στην πραγματοποίηση των στόχων σας!