Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Επανάληψη Στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Γ' Γενικού Λυκείου (Κόσμος)

Κωδικός: 9786188246478
Συγγραφέας: Γιώργος Δρέτας
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
18.00€ 15.29€

Η Οικονομική επιστήμη είναι μια ζωντανή επιστήμη, η οποία ασχολείται με πολλά από τα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Βέβαια δεν είναι ένα γνωστικό αντικείμενο που μπορεί ο μαθητής να το μάθει καλά μόνο με το διάβασμα.

Με τις ασκήσεις όμως μπορεί να ανακαλύψει ότι η επιστήμη αυτή “ζωντανεύει”, μόλις αρχίσει να βλέπει μόνος του πως λειτουργεί στην πράξη.

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό την πληρέστερη προετοιμασία των υποψηφίων του επιστημονικού πεδίου Οικονομίας και Πληροφορικής για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το βασικό του μέρος περιλαμβάνει όλα τα θέματα που έχουν τεθεί στις εξετάσεις όλα αυτά τα χρόνια, ταξινομημένα όμως ανά κεφάλαιο, για την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική τους χρήση. Ταυτόχρονα, έχουν προστεθεί επιλεγμένες ασκήσεις και ερωτήματα, τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα στις εξετάσεις.

Σημαντικό μέρος του βιβλίου είναι η ενότητα Απαντήσεις, όπου έχει δοθεί έμφαση στις σαφείς εξηγήσεις και απαντήσεις, ιδιαίτερα σε θέματα όπου οι μαθητές

συναντούν συχνά δυσκολίες.

Τέλος τα επαναληπτικά διαγωνίσματα (Κριτήρια Αξιολόγησης) που υπάρχουν στο τέλος κάθε κεφαλαίου, βοηθούν στην πληρέστερη εμπέδωση των όσων διδάχθηκαν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στους συνάδελφους Καθηγητές κ.κ. Χρήστο Τερζόπουλο, Έφη Δημοπούλου, Χάρη Καριοφύλλα και Γιώργο Ασημακόπουλο που με προθυμία δέχθηκαν να ελέγξουν επιμέρους κεφάλαια αυτού του βιβλίου.

Οι συγγραφείς

Γ. Δρέτας – Α. Δρέτα – Χ. Πρίτσας