Ένοχες Αλήθειες (Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων 5)

Κωδικός: 9789605071806
Συγγραφέας: Tim Weaver
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
13.90€ 12.50€

Έπειτα από δεκαετίες στο αστυνομικό σώμα, ο Λέναρντ Φρανκς αποχωρεί από την Μητροπολιτική Αστυνομία ως υψηλόβαθμος ντετέκτιβ της Μονάδας Ανθρωποκτονιών και Σοβαρών Εγκλημάτων. Μαζί με τη σύζυγό του, Έλι, αποσύρονται σ’ ένα αγρόκτημα, στην απομόνωση της αγγλικής υπαίθρου, μακριά από την οχλοβοή του Λονδίνου. Όλα πηγαίνουν όπως τα είχαν φανταστεί, μέχρι τη νύχτα που ο Λέναρντ βγαίνει από το σπίτι για να φέρει καυσόξυλα –και δεν επιστρέφει ποτέ.
Εννιά μήνες αργότερα, με την έρευνα της αστυνομίας να βρίσκεται σε αδιέξοδο, η κόρη του Λέναρντ, ντετέκτιβ και η ίδια, πάνω στην απελπισία της στρέφεται στον χαρισματικό ερευνητή αγνοουμένων Ντέιβιντ Ρέικερ. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει τον Ρέικερ γι’ αυτό που πρόκειται να ανακαλύψει –ή για το συγκλονιστικό μυστικό πίσω από τη συγκεκριμένη εξαφάνιση. Και μέχρι να συνειδητοποιήσει ποιο ακριβώς είναι και σε τι βάθος έχει διεισδύσει το ψέμα, θα βρεθεί να κινδυνεύει σοβαρά –και μαζί μ’ αυτόν και τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Το Ένοχες Αλήθειες είναι το πέμπτο βιβλίο της bestselling σειράς με υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων του Τιμ Γουίβερ.
 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ
«Θυμίζει το Νησί των Καταραμένων του Ντένις Λεχέιν… με το χαρακτηριστικό του ύφος και έχοντας έντονη συναίσθηση του τόπου, ο Γουίβερ μας ανταμείβει για την υπομονή μας».
Chicago Tribune
«Ένα συγκινητικό θρίλερ που δεν μπορείς ν’ αφήσεις από τα χέρια σου… Οι επιμέρους ιστορίες που παρουσιάζει ο Γουίβερ συνδυάζονται μεταξύ τους και το τρομακτικό μοτίβο που αναδύεται είναι εξίσου ολέθριο όσο και σε οποιονδήποτε από τους εφιάλτες του Ρος Μακντόνταλντ».
Kirkus Reviews (starred review)