Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ένας Τοίχος Στη Μέση Του Βιβλίου

Κωδικός: 9789606450341
Συγγραφέας: Jon Agee
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
12.00€ 10.79€

Ένας τοίχος διαχωρίζει τις δύο πλευρές του βιβλίου. Αλλά τι συμβαίνει όταν εμφανίζεται κίνδυνος στην πλευρά που υποτίθεται πως είναι ασφαλής;

 Όταν ένα τούβλο πέφτει από τον τοίχο, ένας χαρωπός ιππότης καταφτάνει από την πίσω πλευρά για να το επισκευάσει. Στην άλλη πλευρά του τοίχου κάποια θυμωμένα ζώα, ένας ρινόκερος, μια τίγρης και ένας γορίλας έρχονται για να διερευνήσουν την κατάσταση. Ο ιππότης πληροφορεί τους αναγνώστες ότι στη δική του πλευρά υπάρχει ασφάλεια. Αλλά σιγά σιγά η εικονογράφηση του βιβλίου αποκαλύπτει μια άλλη πραγματικότητα.

Το παιχνίδι του συγγραφέα και εικονογράφου Τζον Εϊτζί μεταξύ των εικόνων και του κειμένου προκαλεί τους αναγνώστες να αμφισβητήσουν την ειλικρίνεια του αφηγητή. Ένα βιβλίο που φέρει ένα διαχρονικό και
επίκαιρο μήνυμα και μας δείχνει ότι από φόβο για τις εξωτερικές απειλές, συχνά δεν βλέπουμε αυτές που προέρχονται από μέσα.  

Διακρίσεις του βιβλίου:

  • Publishers Weekly Best Books of 2018
  • Boston Globe Best Children’s Books 2018
  • Chicago Tribune Best Children’s Books of 2018
  • People Magazine Best Gift Books for Kids 2018
  • CCBC Choices List 2019

Μεταφράστηκε σε 13 γλώσσες

Είπαν για το βιβλίο:

«Μια ευγενική υπενθύμιση πως οι προκατειλημμένες αντιλήψεις σχετικά με πρόσωπα ή πράγματα, είναι συχνά εντελώς λανθασμένες»
–publishersweekly.com

«Το ξεκάθαρο μήνυμα του βιβλίου ότι η ασφάλεια δεν συνίσταται στο να υψώνουμε τείχη, περνάει στον αναγνώστη με χιουμοριστικό και ευχάριστο τρόπο. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.»
–firstthursdaybookreviews.wordpress.com