Banner for Espa
Έκπτωση -25%

Ελληνικά Τώρα 2+2

Κωδικός: 9789607317247
Κατηγορία: Ελληνική Γλώσσα
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
31.80€ 23.85€

Τα "Ελληνικά Τώρα 2+2" είναι ένα βιβλίο για την 3η, 4η και 5η τάξη των νέων ελληνικών. Χωρίζεται σε δύο μέρη (2, +2) και 12 ενότητες. Οι ενότητες περιέχουν:
-έναν διάλογο ή κείμενα, πολλές φορές παρμένα από τα ΜΜΕ, που μιλούν για τη σημερινή πραγματικότητα και τον πολιτισμό της χώρας,
-το Σενάριο, μια αστυνομική ιστορία σε συνέχειες.
-την άσκηση "Ακούμε και καταλαβαίνουμε", που βοηθάει τους σπουδαστές/τις σπουδάστριες να ακούν και να καταλαβαίνουν τη γλώσσα στον σωστό ρυθμό που μιλιέται.
Το κείμενο για αυτή την άσκηση υπάρχει στο CD και στις Λύσεις, από όπου μπορεί να το διαβάσει στην τάξη ο καθηγητής/η καθηγήτρια.
-Γραμματική με ασκήσεις, σε ξεχωριστές σελίδες ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ανεξάρτητα από τη σειρά των κειμένων, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε τάξης. Οι αστερίσκοι (*) παραπέμπουν στους κανόνες που βρίσκονται, γραμμένοι ελληνικά και αγγλικά, στο παράρτημα.
-Θέματα για γραπτή εργασία (περιλήψεις, γράμματα κ.λπ.)
-Θέματα για συζήτηση στην τάξη (φωτογραφίες, ερωτήσεις κ.λπ. πάνω στα κείμενα) και θεατρικά παιχνίδια. (Παίζουμε θέατρο)
-Δύο διαγωνίσματα, στο τέλος κάθε μέρους, βοηθούν τους σπουδαστές/τις σπουδάστριες να ελέγχουν την πρόοδό τους.
Τέλος, στο Παράρτημα, εκτός από τους κανόνες και το ελληνοαγγλικό λεξιλόγιο, υπάρχουν πίνακες κλίσης ουσιαστικών, επιθέτων και ρημάτων καθώς και πίνακες με τους βασικούς χρόνους όλων των ρημάτων που υπάρχουν στο βιβλίο (Ενεργητική και Παθητική φωνή). [...] (Από την έκδοση)