Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Ελεφαντίτσα Που Ήθελε Να Κοιμηθεί

Κωδικός: 9789604618460
Συγγραφέας: Carl-Johan Forssén Ehrlin
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
9.90€ 8.89€

Ένας νέος τρόπος να κοιμίζετε το παιδί σας!

Ακολουθήστε τη Λένα την Ελεφαντίτσα καθώς πάει να κοιμηθεί στο μαγικό δάσος, όπου συναντάει διάφορες φανταστικές φιγούρες, χαλαρώνει και ηρεμεί.

Η Ελεφαντίτσα που ήθελε να κοιμηθεί είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του πρωτοποριακού παραμυθιού Το κουνελάκι που ήθελε να κοιμηθεί, το οποίο έγινε best seller σε πολλές χώρες, με πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων.

Γραμμένο με βάση τις ίδιες ψυχολογικές τεχνικές που έχουν στόχο να αποκοιμηθεί το παιδί, το νέο παραμύθι έχει ήδη λάβει θερμά εγκωμιαστικά σχόλια από γονείς που το έχουν διαβάσει στα παιδιά τους. Το παιδί σας θα βυθιστεί στον κόσμο του παραμυθιού και θα το πάρει ο ύπνος.

Εφαρμόστε αυτή τη νέα βραδινή ρουτίνα, όπως τόσοι άλλοι γονείς σε ολόκληρο τον κόσμο, και η μέρα του παιδιού σας θα κλείσει ήρεμα και γλυκά!

Ειδική θεματική: Δυσκολία στον ύπνο

Ο Carl-Johan Forssén Ehrlin έχει σπουδάσει ψυχολογία σε σουηδικά πανεπιστήμια και ειδικεύεται στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP Master Practitioner). Εργάζεται ως συγγραφέας, σύμβουλος, δημόσιος ομιλητής και παιδαγωγός, με αντικείμενο την προσωπική βελτίωση, την εξέλιξη νοητικών ικανοτήτων και την ηγεσία. Τα παιδικά παραμύθια του βασίζονται στις αρχές της συμπεριφορικής ψυχολογίας και αποτελούν εργαλείο για τους γονείς. Στο πρόσωπο των ηρώων το παιδί αποκτά ένα πρότυπο, ενώ οι συμβουλές του συγγραφέα βοηθούν τον γονέα να επικοινωνεί καλύτερα με το παιδί και να το καθοδηγεί προς πιο θετικά συναισθήματα.