Banner for Espa
Έκπτωση -30%

Εκθέσεις Για Τη ΣΤ΄ Δημοτικού (Ελληνοεκδοτική)

Κωδικός: 9789605630003
Κατηγορία: Έκφραση - Έκθεση
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
13.90€ 9.73€

Το βιβλίο Εκθέσεις για τη ΣΤ΄ Δημοτικού αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για το μάθημα της Γλώσσας Στ΄Δημοτικού. Έχει στόχο να βοηθήσει τον μαθητή/-τρια:

- Να συστηματοποιήσει τις γνώσεις του σχετικά με τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα του σχολικού βιβλίου. -Να κατανοήσει τα είδη των κειμένων (περιγραφικά, αφηγηματικά, πληροφοριακά, καθοδηγητικά, επιχειρηματολογικά κ.λπ.), καθώς και τη μέθοδο παραγωγής λόγου. -Να εξοικειωθεί με τη σύνθεση κειμένων μέσα από υποδειγματικά αναπτυγμένα θέματα. -Να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του. -Να ανταποκριθεί εύκολα στις δραστηριότητες παραγωγής λόγου του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών.

Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνει: -Γραμματική – Συντακτικό – Ορθογραφία με παραδείγματα για κάθε ενότητα του σχολικού βιβλίου. - Παραγωγή Λόγου: Αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας, σχεδιαγράμματα και αναπτυγμένα θέματα για όλα τα κειμενικά είδη. -Πίνακες με βασικό λεξιλόγιο. -Πίνακες με Συνώνυμα – Αντώνυμα – Παράγωγα – Ομόρριζα. -Κριτήρια Αξιολόγησης με ασκήσεις παραγωγής λόγου από το σχολικό βιβλίο. -Απαντήσεις των Κριτηρίων Αξιολόγησης.