Έκπτωση -12%

Ειδικότητα Ηχοληψία (Απαντήσεις Στην Τράπεζα Θεμάτων Του ΕΟΠΠΕΠ) (24 Γράμματα)

Κωδικός: 9786182012321
Κατηγορία: Πιστοποίηση ΙΕΚ
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
18.00€ 15.90€

Το παρόν βιβλίο γεννήθηκε από την ανάγκη που υπήρχε στο συγκεκριμένο τομέα, και έρχεται για να αποτελέσει ένα βοήθημα στον σπουδαστή Ηχοληψίας που θα θελήσει να πάρει μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ. Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διευρύνει το γνωστικό του πεδίο.
Στο βιβλίο θα βρείτε απαντήσεις για την τράπεζα θεμάτων των γραπτών εξετάσεων. Δεν περιλαμβάνονται προτάσεις και παραδείγματα σχετικά με το πρακτικό σκέλος της εξέτασης. Οι απαντήσεις δεν αποτελούν σίγουρα αξίωμα, αλλά είναι ενδεικτικές, ωστόσο είναι αναλυτικές, βασίζονται στην συνημμένη ελληνική και ξένη βιβλιογραφία καθώς και σε πολύχρονη προσωπική έρευνα.
Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράστασή της σε κάθε προσπάθειά μου. Στη συγγραφή του βιβλίου αυτού θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους φίλους και συνεργάτες μου Μιλτιάδη Χριστοδουλάκη και Τίτο Γεωργιάδη για τη συνεισφορά και τις επισημάνσεις τους, στον εκδοτικό οίκο "24 Γράμματα" και στον κύριο Γιώργο Δαμιανό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε αυτό το εγχείρημα. Τέλος, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους δασκάλους και στους μαθητές μου.

  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 304
  • Διαστάσεις: 17×24

Σχετικά Προϊόντα