Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Έγκλημα Στον Λόφο Της Αλκυόνης

Κωδικός: 9789606532498
Συγγραφέας: Sophie Hannah
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
15.50€ 13.93€

Άλλο ένα διαβολικά περίπλοκο μυστήριο για τον σπουδαίο Ηρακλή Πουαρό…

Ο Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει με πολυτελές λεωφορείο από το Λονδίνο στον Λόφο της Αλκυόνης, έναν εξοχικό, ιδιωτικό οικισμό. Τον έχει καλέσει ο Ρίτσαρντ Ντέβονπορτ για να τον βοηθήσει να αποδείξει ότι η μνηστή του Έλεν είναι αθώα για τον φόνο του αδελφού του Φρανκ. Το αίτημά του, ωστόσο, συνοδεύεται από έναν παράξενο όρο: O Πουαρό πρέπει να κρατήσει κρυφό από την υπόλοιπη οικογένεια Ντέβονπορτ τον πραγματικό λόγο της παρουσίας του εκεί.

Στο λεωφορείο, μια ολοφάνερα αναστατωμένη γυναίκα ζητάει απεγνωσμένα να αποβιβαστεί, επιμένοντας ότι θα δολοφονηθεί αν παραμείνει στη θέση της. Αλλάζει θέση και το υπόλοιπο ταξίδι συνεχίζεται χωρίς άλλα απρόοπτα. Ο Πουαρό όμως έχει κακό προαίσθημα και οι φόβοι του δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν? στο σπίτι των Ντέβονπορτ ανακαλύπτεται ακόμα ένα πτώμα, με ένα μακάβριο σημείωμα που γράφει:

Κάθισες σε μια θέση που δεν έπρεπε ποτέ σου να καθίσεις...
Άραγε αυτός ο νέος φόνος, καθώς και το παράξενο περιστατικό στο λεωφορείο αποτελούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση της δολοφονίας του Φρανκ Ντέβονπορτ; Θα μπορέσει ο Πουαρό να βρει έγκαιρα τον πραγματικό δολοφόνο ώστε να σώσει μια αθώα γυναίκα από την κρεμάλα;

  • Τέλειο! Πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις της Agatha…
    Tana French, συγγραφέας του βιβλίου Στο Δάσος
  • Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τον Πουαρό σε τόσο, μα τόσο καλά χέρια.
    Gillian Flynn, συγγραφέας του best seller Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε
  • Το κοινό της Sophie με την Agatha είναι το σπάνιο ταλέντο για δαιμόνια απρόβλεπτες ανατροπές. Σε κάνουν να δεις πως το αδύνατο μπορεί τελικά να είναι δυνατό.
    Sunday Telegraph