Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Eat & Run

Κωδικός: 9786185265045
Brand: Key Books
Κατηγορία: Αθλητισμός
Συγγραφέας: Scott Jurek
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.90€ 14.31€

Εδώ και δύο δεκαετίες ο Σκοτ Τζούρεκ αποτελεί μια εμβληματική προσωπικότητα στο επίπονο άθλημα των υπεραποστάσεων, έχοντας κερδίσει τρεις φορές το Σπάρταθλον, δύο φορές το Μπαντγουότερ (217 χιλιόμετρα) και εφτά φορές στη σειρά τον Αγώνα Αντοχής 160 Χιλιόμετρα Δυτικών Πολιτειών. Το γεγονός ότι τα πέτυχε όλα αυτά ακολουθώντας χορτοφαγική διατροφή κάνει την ιστορία του μοναδική, δείχνει τη δύναμη της σιδερένιας θέλησής του και καταρρίπτει τα στερεότυπα του τι πρέπει να τρώνε οι αθλητές για βέλτιστη απόδοση.

Στο Eat and Run ο Τζούρεκ αφηγείται ιστορίες από τη ζωή του και την καριέρα του, ενώ μοιράζεται πρακτικές συμβουλές και τις vegan συνταγές του. Από τα παιδικά του χρόνια, όταν κυνηγούσε και μαγείρευε για την οικογένειά του που λάτρευε το κρέας, έως την αργή μετάβασή του στους δρόμους υπεραποστάσεων (μισούσε το τρέξιμο), τη γνωριμία του με τους Ταραουμάρα και τη χορτοφαγία, ο Σκοτ Τζούρεκ είναι μια πηγή έμπνευσης· είτε πρόκειται να τρέξεις πρώτη φορά είτε θέλεις να διευρύνεις τους διατροφικούς ορίζοντές σου ή απλώς να εξερευνήσεις τα όριά σου.

«Όλοι μπορούν να γίνουν υπερμαραθωνοδρόμοι. Άσχετα με το πόσο μακριά θα φτάσεις, ο αγώνας κάθε ημέρας είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης και μια ευκαιρία να εξερευνήσεις τι μπορείς να πετύχεις στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή». Σκοτ Τζούρεκ

«Έχω δει τον Σκοτ να πετυχαίνει τεράστιους άθλους και, τώρα που μοιράστηκε την απίθανη προσωπική διαδρομή του, επιτέλους κατάλαβα πώς τα καταφέρνει. Έχει ξαναχτίσει κυριολεκτικά τον εαυτό του, από μέσα προς τα έξω». 
Κρίστοφερ ΜακΝτούγκαλ, συγγραφέας του bestseller Born to Run

«Η τεράστια επιτυχία του Σκοτ Τζούρεκ στις μεγάλες αποστάσεις αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεσαι κρέας και άλλες ζωικές τροφές για να έχεις βέλτιστη υγεία, δύναμη και αντοχή». 
Άντριου Βέιλ, συγγραφέας των βιβλίων Η αυτοθεραπεία του ανθρώπινου οργανισμού και Οκτώ εβδομάδες για την τέλεια υγεία

«Ο Σκοτ Τζούρεκ έχει φέρει την επανάσταση στον κόσμο του αθλητισμού. Όχι μόνο με τους άθλους του, αλλά και με την εξειδίκευσή του στο πώς να δυναμώσουμε τα σώματά μας». 
Νιλ Μπάρναρντ, συγγραφέας του 21-Day Weight Loss Kickstart

«Αυτό που σε εντυπωσιάζει είναι ότι ο Τζούρεκ έχει μελετήσει τους σπουδαίους φιλοσόφους και, αξιοποιώντας τις διδαχές τους, δίνει πνευματική διάσταση στους δρόμους αντοχής». 
Άμπι Μπέρφουτ, νικητής του Μαραθωνίου της Βοστόνης το 1968 
και συγγραφέας του The Runner’s Guide to the Meaning of Life