Έκπτωση -10%

Το Δώρο Της Ωριμότητας

Κωδικός: 9789606057991
Συγγραφέας: Marcus Tullius Cicero
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
9.90€ 8.90€

Ανησυχείτε ότι όσο μεγαλώνετε θα αρχίσετε να χάνετε τη λίμπιντό σας, την υγεία σας και πιθανόν και τα λογικά σας; Ε, λοιπόν, ο Κικέρων έχει καλά νέα για εσάς.
Στο βιβλίο Το Δώρο της Ωριμότητας, ο μεγάλος Ρωμαίος ρήτορας και πολιτικός περιγράφει λεπτομερώς το πώς μπορούμε να κάνουμε το δεύτερο μισό της ζωής μας το πιο ενδιαφέρον καθώς και το γιατί μπορεί να ανακαλύψετε ότι το διάβασμα και η κηπουρική πιθανόν να αποδειχθούν πολύ πιο ευχάριστα από το σεξ.
Πλούσιο σε διαχρονική σοφία και πρακτική καθοδήγηση, το σύντομο αυτό κλασικό έργο –που γράφτηκε το 44 π.Χ. με πρωτότυπο τίτλο Σε Μεγάλη Ηλικία– έχει ενθουσιάσει και εμπνεύσει αναγνώστες από τον Άγιο Αυγουστίνο μέχρι τον Τόμας Τζέφερσον για περισσότερο από δύο χιλιάδες χρόνια.
Σε αυτή την εκδοχή του, με νέα μετάφραση και νέα ενημερωτική εισαγωγή, καταφέρνει να απαντήσει στη μεγάλη ανησυχία που συνοδεύει τα γηρατειά, αποδεικνύοντας πως αυτή η ανησυχία χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από υπερβολή ή είναι ακόμα και εντελώς λανθασμένη.

 • Μια ανανεωμένη μετάφραση ενός εξαίσιου έργου.
  Stephen Harrison, University of Oxford
 • Όσο περισσότεροι διαβάζουν Κικέρωνα τόσο καλύτερος θα γίνεται ο κόσμος.
  Anthony Corbeill, University of Kansas
 • Το βιβλίο του Κικέρωνα σου ανοίγει την όρεξη να μεγαλώσεις!
  Μισέλ ντε Μονταίν, Γάλλος δοκιμιογράφος 1533-1592
 • Ακολουθώ τη φύση ως την καλύτερη οδηγό και την υπακούω σαν να ήταν Θεά. Εφόσον έχει σχεδιάσει τόσο προσεκτικά όλα τα μέρη του δράματος της ζωής, θεωρώ απίθανο να αποδειχθεί κακή σεναριογράφος και να έχει αμελήσει την τελευταία πράξη.
  Κικέρων