Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Δωδέκατη Επίγνωση

Κωδικός: 9789603644576
Συγγραφέας: James Redfield
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
17.91€ 16.12€

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, το Ημερολόγιο των Μάγια θα φτάσει στο τέλος του. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν οιωνό της Αποκάλυψης. Είναι, όμως;

Σε μια εποχή όπου η πολιτική διαφθορά και η οικονομική αστάθεια μεγαλώνουν, ενώ οι παγκόσμιες θρησκευτικές εντάσεις απειλούν να οδηγήσουν σε πυρηνική σύγκρουση, ο James Redfield στηρίζεται στις προηγούμενες επιγνώσεις του για να παρουσιάσει μια πνευματική περιπέτεια που θα μεταμορφώσει όλους όσοι κάνουν αυτό το ταξίδι.
Στη Δωδέκατη Επίγνωση, το πολυαναμενόμενο νέο μυθιστόρημα της αγαπημένης Ουράνιας Σειράς, ακολουθούμε και πάλι τον Ήρωά μας και τον στενό του φίλο, τον Ουίλ. Μόλις έχουν λάβει ένα τμήμα ενός άλλου μυστηριώδους αρχαίου χειρόγραφου, που εμφανίστηκε αθόρυβα στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα και περιγράφει μια μυστική μέθοδο προσέγγισης της πνευματικότητας. Όμως, το χειρόγραφο κυκλοφορεί μόνο σε αποσπάσματα.
Για να κατανοήσουν το πλήρες νόημά του για την ανθρωπότητα, ο Ήρωάς μας και ο Ουίλ αρχίζουν μια επείγουσα αναζήτηση, ώστε να βρουν ολόκληρο το μήνυμα. Καθώς αγκαλιάζουν τη δύναμη της Συγχρονικότητας και αρχίζουν την έρευνά τους, αντιμετωπίζουν ισχυρές πολιτικές δυνάμεις και θρησκευτικούς εξτρεμιστές που προσπαθούν να εμποδίσουν αυτές τις πνευματικές αποκαλύψεις.
Χρησιμοποιώντας τη «μέθοδο της παραβολής», όπως την ονομάζει, και βασισμένος σε δικές του πηγές, ο James Redfield εξερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα στις θρησκείες του κόσμου, αποκαλύπτοντας τα ουσιαστικά μηνύματα που περιέχουν, μηνύματα που μπορούν να ενεργοποιήσουν την εμπειρία της πνευματικότητας και να δημιουργήσουν έτσι ένα νέο κύμα ακεραιότητας και μεταρρυθμίσεων, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή μας και τον κόσμο.