Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Διώκτης

Κωδικός: 9789601678245
Συγγραφέας: Lars Kepler
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
19.90€ 17.91€

ΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΑ, ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ
Ένα βίντεο φτάνει στην Κρατική Εγκληµατολογική Υπηρεσία της Στοκχόλµης. Δείχνει µία γυναίκα, ζωντανή, που κάποιος την κινηµατογραφεί µέσα από το παράθυρο του σπιτιού της. Δεν ξέρει ότι την παρακολουθούν. Η αστυνοµία δε λαµβάνει σοβαρά υπόψη το υλικό. Ώσπου τη βρίσκουν νεκρή.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΑ...
Όταν έρχεται το επόµενο βίντεο, η αστυνοµική επιθεωρήτρια Μάργκοτ Σίλβερµαν ψάχνει απεγνωσµένα τρόπους για να αναγνωριστεί η ταυτότητα του θύµατος. Όµως είναι ήδη πολύ αργά. Τη στιγµή της αποστολής του βίντεο, οι γυναίκες έρχονται ήδη αντιµέτωπες µε τις τελευταίες τροµακτικές στιγµές της ζωής τους. Και χωρίς να συνδέει τίποτε τα θύµατα, η αστυνοµία είναι ανίσχυρη να τις βοηθήσει.
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
Σύντοµα ο τρόµος καταλαµβάνει τη Στοκχόλµη. Ποιο θα είναι το επόµενο θύµα; Ο ψυχίατρος και υπνωτιστής δρ. Έρικ Μαρία Μπαρκ καλείται να υπνωτίσει τον σύζυγο του δεύτερου θύµατος, ελπίζοντας να ξεκλειδώσει τις µνήµες που έχει από τη σκηνή του εγκλήµατος. Όµως αυτό που αποκαλύπτει ο δρ. Μπαρκ στις συνεδρίες του τον αναγκάζει να αποφασίσει να αποκρύψει την αλήθεια από την αστυνοµία.
Γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι η υπόθεση µπορεί να διαλευκανθεί µόνο µε τη βοήθεια του αστυνοµικού επιθεωρητή Γιούνα Λίννα, του ανθρώπου που αγνοείται πάνω από έναν χρόνο και θεωρείται νεκρός.