Banner for Espa

Το Δίκαιο Του Διαδικτύου (Τσέπης)

Κωδικός: 9789605626778
Κατηγορία: Νομικά Βιβλία
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
12.99€

Το έργο «Το Δίκαιο του Διαδικτύου» εντάσσεται στη νέα γενιά Κωδίκων της Νομικής Βιβλιοθήκης σε μικρό σχήμα τσέπης, με εύκαμπτο εξώφυλλο, για καθημερινή και εύκολη χρήση.

Αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια στη χώρα μας προς την κατεύθυνση της κωδικοποίησης του ισχύοντος δικαίου του διαδικτύου.

Η ύλη του διαρθρώνεται σε τρία βασικά κεφάλαια: στο Δημόσιο, το Ιδιωτικό και το Ποινικό Δίκαιο του Διαδικτύου, η δε ένταξη των νομοθετημάτων στους τρεις αυτούς κλάδους έχει καθαρά συστηματικό χαρακτήρα.

Για πρακτικούς λόγους, μόνο τα σημαντικότερα από τα νομοθετήματα τίθενται ολόκληρα, ενώ αρκετά νομοθετήματα εντάσσονται σε αποσπασματική μορφή, σε όση έκταση ρυθμίζουν καθοριστικά τις έννομες συνέπειες του διαδικτύου. Έμφαση δίδεται στις ρυθμίσεις, εθνικές και ενωσιακές, που αποδίδουν τις αξιολογικές συνιστώσες του φαινομένου, ενώ αποφεύγεται η εξαντλητική παράθεση καθαρά τεχνικής φύσης νομοθετημάτων, τα οποία ωστόσο τίθενται σε σημειώσεις.

Το έργο ικανοποιεί όχι μόνο ακαδημαϊκούς, αλλά και πρακτικούς σκοπούς και συνοδεύεται από αναλυτικά περιεχόμενα και εύχρηστο αλφαβητικό ευρετήριο. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για όλους όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο.

Δημόσιο - Ιδιωτικό - Ποινικό