Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Δίαιτα Ντουκάν 2

Κωδικός: 9789604616541
Συγγραφέας: Pierre Dukan
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.50€ 14.85€

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς να στερηθείτε τίποτα!

Ο Δρ Πιέρ Ντουκάν δημιούργησε μια νέα, ήπια εκδοχή της διάσημης δίαιτάς του, η οποία –ενώ είναι εξίσου αποτελεσματική με την πρώτη, δραστική μέθοδο– απευθύνεται σε όσους προτιμούν να αδυνατίσουν με τον δικό τους ρυθμό, χωρίς να απαρνηθούν ένα ποτήρι κρασί ή λίγη σοκολάτα. Με τη νέα ήπια μέθοδο–ή «δεύτερο μέτωπο», όπως το αποκαλεί ο Δρ Ντουκάν– αρκεί να ακολουθήσετε τα «7 σκαλοπάτια» της διατροφικής κλίμακας κάθε εβδομάδα, από τη Δευτέρα έως την Κυριακή, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό βάρος, και μετά να συνεχίσετε με τις φάσεις της Σταθεροποίησης και της οριστικής Συντήρησης του νέου σας βάρους. Η νέα ήπια μέθοδος της δίαιτας Ντουκάν 2 με βάση τη διατροφική κλίμακα είναι η πρώτη διδακτική δίαιτα. Θα αλλάξει για πάντα τη σχέση σας με το φαγητό και τις διατροφικές σας συνήθειες, δημιουργώντας «αυτοματισμούς» που θα σας βοηθήσουν να μην ξαναπάρετε βάρος.

Επειδή δεν βασίζεται στον υπολογισμό θερμίδων και χάρη στις απλές οδηγίες, στα έτοιμα μενού και στις νόστιμες συνταγές, δεν δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε τη δίαιτα Ντουκάν για να χάσετε οριστικά τα περιττά κιλά.

Το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερες από 40 νέες συνταγές και ιδέες για μενού, καθώς και 16 επιπλέον συνταγές βασισμένες στα ελληνικά διατροφικά πρότυπα.