Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Διάδοχος

Κωδικός: 9786185229726
Συγγραφέας: Johanna Lindsey
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
14.35€ 12.90€

Ήταν μια απαγορευμένη αγάπη. Μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα…
Υπάρχει άλλη γυναίκα που να συμμετέχει στην επερχόμενη σεζόν του Λονδίνου με λιγότερο ενθουσιασμό απ’ ό,τι η Σαμπρίνα; Πιθανότατα όχι. Ευτυχώς, αυτή η νεαρή, αξιαγάπητη επαρχιωτοπούλα δεν θα είναι μόνη της. Η πιο περιζήτητη κοπέλα της πόλης έχει συμφωνήσει να τη συνοδεύσει και να την κρατήσει μακριά από τους αμέτρητους κινδύνους και τις φανταχτερές παγίδες. 

Ο γοητευτικός Χαϊλάντερ Ντάνκαν ΜακΤράβις θέλει ακόμα λιγότερο να βρίσκεται στο Λονδίνο. Έχοντας μάθει πρόσφατα ότι είναι ο μοναδικός κληρονόμος ενός Άγγλου μαρκησίου, ο Ντάνκαν καλείται να αναλάβει τον τίτλο και τη μεγάλη ιδιοκτησία του παππού του – και επιπλέον να παντρευτεί τη φαρμακόγλωσση συνοδό της Σαμπρίνα, η οποία δεν διστάζει να κάνει δημόσια απρεπή σχόλια για τον «βάρβαρο Σκοτσέζο» μέλλοντα σύζυγό της. 

Ο ανεπιθύμητος αρραβώνας, ωστόσο, φέρνει τον Ντάνκαν σε επαφή με τη γοητευτική Σαμπρίνα – μια αδελφή ψυχή της οποίας το πνεύμα τον γοητεύει… και της οποίας τα μάτια είναι γεμάτα όνειρα. Όμως το καθήκον, η θέση τους στην κοινωνία και ένα μυστικό που κρύβεται στο παρελθόν της κοπέλας, απαγορεύουν την ένωση της Σαμπρίνα και του Ντάνκαν – εκτός κι αν η πραγματική αγάπη μπορέσει με κάποιο θαυμαστό τρόπο να βρει τη λύση.