Ένα Δέντρο Μεγαλώνει Στο Μπρούκλιν

Κωδικός: 9786180331783
Συγγραφέας: Betty Smith
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
22.00€ 19.80€

Είναι 1912. Η Φράνσι Νόλαν είναι 11 χρονών και ζει στη γειτονιά του Γουίλιαμσμπεργκ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με την οικογένειά της: τον αδελφό της, τον Κορνήλιο («Νήλι») και τους γονείς τους, τον Τζόνι και την Κέιτι, παιδιά μεταναστών από την Ιρλανδία και την Αυστρία αντίστοιχα. Η οικογένεια ζει από τα χρήματα που κερδίζει η Κέιτι ως καθαρίστρια, που είναι αποφασισμένη να προσφέρει στα παιδιά της μια καλύτερη τύχη, και ό,τι λίγα βγάζουν τα παιδιά κάνοντας διάφορες δουλειές∙ δεν μπορούν να βασιστούν στον πατέρα, που είναι αλκοολικός και δεν στεριώνει σε δουλειά. Για να ξεφύγει από τον περιορισμένο, φτωχό κόσμο της, η Φράνσι καταφεύγει στη φαντασία της και την αγάπη της για τα βιβλία.

Ένα μεγάλο αμερικάνικο κλασικό, πολυδιαβασμένο και πολυμεταφρασμένο. Μια αειθαλής ιστορία ενηλικίωσης.

 

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Ένα βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα, όσο είναι ειλικρινές και πραγματικό. Φτάνει στον πυρήνα της ζωής… Αν δεν διαβάσετε το Ένα δέντρο μεγαλώνει στο Μπρούκλιν θα στερήσετε στον εαυτό σας μια δυνατή εμπειρία… Μια σπαραχτική ιστορία γεμάτη συμπόνια για την παιδική ηλικία και τις οικογενειακές σχέσεις.
New York Times

Αυτή η ιστορία ακτινοβολεί ζωή.
Daily Telegraph

Ένα από τα βιβλία του αιώνα.
New York Public Library

Ένα βιβλίο για να πιστεύουμε στα όνειρά μας. Τίποτα δεν είναι απίθανο, τουλάχιστον υπάρχει η πιθανότητα μια μέρα να πραγματοποιηθούν. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε όλοι.
Βασίλης Γρετσίστας, vintage stories