Προσφορά
Έκπτωση -20%

Dell S2721HGF Curved Gaming Monitor 27" FHD 1920x1080 144Hz

Κωδικός: ACHLLS-DELS2721HGF
Brand: Dell
Κατηγορία: 27"
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
366.50€ 293.20€

Κυρτή οθόνη Full HD για παιχνίδια με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και χρόνο απόκρισης 1ms MPRT και 4ms GTG.

Για εξωπραγματικές αποδράσεις

Καθηλωτική δράση: Η κυρτή οθόνη 1.500 R δημιουργεί ένα πιο ρεαλιστικό οπτικό πεδίο, προσφέροντας μια απίστευτα καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Διευρυμένη προβολή: Παίξε με ελάχιστους περισπασμούς σε μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης, χάρη στην πρόσοψη που είναι εξαιρετικά λεπτή στις τρεις πλευρές.

Μέγιστη ταχύτητα

Απρόσκοπτη ταχύτητα: Απολαύστε ομαλή απόδοση, όταν η δράση αγγίζει υψηλές ταχύτητες, χάρη στον γρήγορο χρόνο απόκρισης κινούμενης εικόνας (MPRT) 1 ms που εξαλείφει το θάμπωμα κίνησης.

Γρήγορη ανταπόκριση: Χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, μπορείτε να βλέπετε με απίστευτη ευκρίνεια τα γραφικά που κινούνται γρήγορα, ώστε να αντιδράτε πιο άμεσα.

Παιχνίδια με εικόνα χωρίς ρωγμές και διακοπές

Η πιστοποίηση συμβατότητας NVIDIA G-SYNC και η τεχνολογία AMD FreeSync Premium ελαχιστοποιούν τις παραμορφώσεις γραφικών, όπως την αποσπασματική και διακοπτόμενη αναπαραγωγή των εικόνων στην οθόνη, προσφέροντας πιο απρόσκοπτες και ομαλές εμπειρίες παιχνιδιών, αλλά και εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

Σχεδίαση

Μοναδική σχεδίαση: Οι αεραγωγοί στο πίσω μέρος της οθόνης σχεδιάστηκαν για να παρέχουν βελτιωμένη διάχυση της θερμότητας.

Εύχρηστη βάση: Παίξτε με άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χάρη στη νέα, λεπτή βάση με πόδια που στενεύουν στην άκρη και δυνατότητα εύκολης ρύθμισης του ύψους και της κλίσης. Η βάση σχηματίζει γωνία, για στιβαρή υποστήριξη και μικρότερο εμβαδόν, ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος στο γραφείο σας για πρόσθετο εξοπλισμό παιχνιδιών.
Εργαλεία σχεδιασμένα με γνώμονα τα παιχνίδια: Τα νέα κουμπιά joystick και συντόμευσης που βρίσκονται στο πίσω μέρος της οθόνης επιτρέπουν την εύκολη πλοήγηση και τη διαχείριση των μενού επιλογών στην οθόνη (OSD).
Προσαρμογή κάθε πλεονεκτήματος: Τρία προφίλ που καθορίζονται από τον χρήστη παρέχουν ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Οι λειτουργίες χρονομέτρου και μέτρησης FPS, καθώς και η λειτουργία Dark Stabilizer σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα πάντα, από τους ρυθμούς καρέ μέχρι τη φωτεινότητα και τις σκιές.
Μικρότερη καταπόνηση: Η δυνατότητα ComfortView μειώνει τις βλαβερές εκπομπές μπλε φωτός, περιορίζοντας σημαντικά την καταπόνηση των ματιών από τη χρήση ψηφιακής οθόνης.

Συνδεσιμότητα

1. Υποδοχή τροφοδοσίας

2. Υποδοχή κλειδαριάς ασφαλείας

3. Δυνατότητα κλειδώματος στη βάση

4. Θύρα HDMI (HDMI 1.4)

5. Θύρα HDMI (HDMI 1.4)

6. Θύρα DisplayPort (1.2)

7. Θύρα εξόδου ακουστικών


Περιεχόμενα συσκευασίας

  •     Οθόνη
  •     Κατακόρυφη βάση και επίπεδη βάση
  •     Καλώδιο τροφοδοσίας
  •     1 καλώδιο HDMI
  •     Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης
  •     Πληροφορίες ασφάλειας