Έκπτωση - 14%

T2 Red Dead Redemption 2 (EU) PS4

Κωδικός: 027399
Κατηγορία: Playstation 4 Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
69.90€ 59.90€

Αμερική, 1899. Το τέλος της άγριας δύσης έχει αρχίσει καθώς οι σερίφηδες κυνηγούν τις τελευταίες συμμορίες. Αυτοί που δεν θα παραδοθούν ή δεν υποκύψουν σκοτώνονται χωρίς δεύτερη σκέψη...

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στη δυτική πόλη του Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde αναγκάζονται να φύγουν για να σωθούν. Με τους ομοσπονδιακούς πράκτορες και τους καλύτερους κυνηγούς κεφαλιών (bounty hunters) να τους κυνηγούν, η συμμορία πρέπει να ληστέψει, να κλέψει και να πολεμήσει σε ολόκληρη την άγρια δύση για να επιβιώσει. Καθώς η εμβάθυνση των εσωτερικών διαιρέσεων απειλεί να διασπάσει τη συμμορία, ο Arthur πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δικά του ιδανικά και την πίστη του στη συμμορία που τον ανέθρεψε.

Το Red Dead Redemption 2 αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς του Grand Theft Auto V και του Red Dead Redemption και πρόκειται για μια επική ιστορία ζωής στην αχαλίνωτη καρδιά της δύσης στην Αμερική.

Ο τεράστιος και ατμοσφαιρικός κόσμος του παιχνιδιού θα αποτελέσει επίσης το θεμέλιο για μια ολοκαίνουργια online (multiplayer) εμπειρία.

 

Σχετικά Προϊόντα