Banner for Espa
Έκπτωση -15%

DALF C1 Methode (Βιβλίο Μαθητή) 9789608499805

Κωδικός: 9789608499805
Κατηγορία: C1/C2
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
28.62€ 24.33€

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε ειδικά για τους μαθητές που προετοιμάζουν τις εξετάσεις του επιπέδου C1 του DALF. Δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο προετοιμασίας για τις συγκεκριμένες εξετάσεις αλλά και ένα εγχειρίδιο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας.

Απαρτίζεται από τρία μέρη: τα θεματικά μαθήματα, την ακουστική κατανόηση και τα προτεινόμενα τεστ. Στην εισαγωγή παρουσιάζεται εκτενώς το περιεχόμενο του επιπέδου C1, οι απαιτούμενες δεξιότητες, η διάρκεια των εξετάσεων, η βαθμολόγηση, ο τρόπος αξιολόγησης και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων. Το πρώτο μέρος αποτελείται από 8 θεματικά μαθήματα: καθένα από αυτά περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων γραπτής κατανόησης, ακουστικής και γραπτής έκφρασης. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στην ακουστική κατανόηση και αποτελείται από 40 ηχογραφημένα αποσπάσματα: 10 μεγάλα και 30 μικρά. Τέλος, στο τρίτο μέρος, προτείνονται 3 τεστ υπό μορφή εξετάσεων, με σκοπό τη μεγαλύτερη εξοικείωση των μαθητών.

Όλα τα μαθήματα και τα τεστ αυτού του βιβλίου έχουν ευθυγραμμιστεί με τις οδηγίες του Διεθνούς Κέντρου Παιδαγωγικού Σπουδών (CIEP) και είναι εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου αναφοράς για τη γλώσσα.