Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Before - Πριν

Κωδικός: 9789601434414
Συγγραφέας: Anna Todd
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.90€ 14.30€

ΠΡΙΝ συναντήσει την Τέσα, ο Χάρντιν ήταν μια μαινόμενη θύελλα.

ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ των πρώτων λεπτών της γνωριμίας τους, συνειδητοποίησε την ανάγκη του να την κρατήσει μόνο δική του – ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου.

ΜΕΤΑ το σμίξιμό τους, ο κόσμος δε θα ήταν ποτέ πια ο ίδιος.

Η δραματική ερωτική σχέση του Χάρντιν και της Τέσα έγινε ένας στρόβιλος που παρέσυρε όσους βρίσκονταν γύρω τους. Για πρώτη φορά, ο λόγος δίνεται σε όλα αυτά τα πρόσωπα που εμφανίζονται πριν, στη διάρκεια και μετά τα γεγονότα των μυθιστορημάτων της σειράς After / Μετά. Παράλληλα, ο Χάρντιν περιγράφει τις πρώτες συναντήσεις του με την Τέσα, αλλάζοντας τη γνώμη σας για όσα νομίζατε πως ξέρατε γι’ αυτό το σκοτεινό αγόρι και τον άγγελο που τον αγαπούσε.

Το fanfiction After / Μετά της Anna Todd έχει καταγράψει πάνω από 1 δισεκατομμύριο αναγνώσεις διαδικτυακά, προσελκύοντας αναγνώστες από ολόκληρο τον πλανήτη. Γνωρίστε τώρα κι εσείς το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο του Ίντερνετ!

Είχε χάσει τον δρόμο του, πορευόταν στη ζωή με ελάχιστες απαιτήσεις από τον εαυτό του. Είχε διαμορφώσει τη ζωή του με μια μηχανική επανάληψη των ίδιων ενεργειών, των ίδιων αντιδράσεων, των ίδιων συνεπειών.
Οι γυναίκες μπερδεύονταν μεταξύ τους, τα ονόματά τους γίνονταν μια ατελείωτη επανάληψη από Άγνωστες Χ.
Έτσι ήταν τα πράγματα, μέχρι που τη γνώρισε, μέχρι που ο αέρας πήρε τα μαλλιά της και μαστίγωσε το πρόσωπό της. Μέχρι που το γκρίζο των ματιών της στοίχειωσε τον ύπνο του και το ροζ των χειλιών της τον τρέλανε. Την ερωτευόταν δυνατά. Στην αρχή ήταν τόσο γρήγορο που δεν ήταν σίγουρος αν στ’ αλήθεια το ένιωθε ή το φανταζόταν. Αλλά το ένιωθε... το ένιωθε να τον σκίζει σαν βρυχηθμός λιονταριού. Άρχισε να εξαρτάται από εκείνη για κάθε ανάσα του, για κάθε σκέψη του.