Έκπτωση -10%

Becoming - Ένα Ημερολόγιο Οδηγός Για Να Ανακαλύψετε Τη Φωνή Σας

Κωδικός: 9786188403239
Συγγραφέας: Michelle Obama
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
21.90€ 19.70€

Με έναν ζεστό πρόλογο από την κ. Ομπάμα, το ημερολόγιο Becoming περιλαμβάνει περισσότερες από 150 εμπνευσμένες ερωτήσεις και ρητά που απηχούν τα βασικά θέματα από τα απομνημονεύματα της κ. Ομπάμα και τα οποία έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να βοηθήσουν τους αναγνώστες να ξαναδούν τις προσωπικές και οικογενειακές τους ιστορίες, τους στόχους, τις προκλήσεις και τα όνειρά τους, τι τους συγκινεί και τους φέρνει ελπίδα και ποιο μέλλον φαντάζονται για τον εαυτό τους και την κοινότητά τους.

Το «BECOMING: Ένα Ημερολόγιο Οδηγός για να Ανακαλύψετε τη Φωνή σας», θα εκδοθεί σε περισσότερες από 20 χώρες, περιλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Νότιας Αφρικής, της Ινδίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Βραζιλίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Πολωνίας, της Ταϊβάν και της Κίνας, με επιπλέον περιοχές να ανακοινώνονται εν ευθέτω χρόνω.

Γράφοντας τα απομνημονεύματά της, η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε το δικό της μοναδικό ταξίδι προκειμένου να βοηθήσει να δημιουργηθεί χώρος για άλλους ανθρώπους να διηγηθούν τις ιστορίες τους και να δώσει στους ανθρώπους κουράγιο να ανακαλύψουν τη δύναμη της δικής τους φωνής. Τώρα, με το ημερολόγιο, προσφέρει στους αναγνώστες την ενθάρρυνση να εκτιμήσουν την αξία του δικού τους προσωπικού ταξιδιού προς την ολοκλήρωση.