Προσφορά
Έκπτωση - 36%

EA Battlefield V (EU) PS4

Κωδικός: 034050
Κατηγορία: Playstation 4 Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
69.90€ 44.90€

Πάρε μέρος στη μεγαλύτερη διένεξη της ανθρωπότητας με το Battlefield V, καθώς η σειρά επιστρέφει στις ρίζες της σε μια πρωτοφανή απόδοση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Παίξε σε ένα απίστευτο multiplayer σε όλο τον κόσμο ή ζήσε το ανθρώπινο δράμα εν μέσω ενός παγκόσμιου πολέμου, στα War Stories για έναν παίκτη.

Το Battlefield με την πιο ζωντανή κίνηση

Κινήσου στο πεδίο της μάχης με νέο σετ κινήσεων για στρατιώτες, οχυρώσεις και κινούμενα εργαλεία καταστροφής.

Παίξε σε ένα απίστευτο multiplayer για 64 παίκτες σώμα με σώμα παρέα με τη μονάδα σου, σε mode όπως το Grand. Operations και Combined Arms σε παιχνίδι συνεργασίας ή ζήσε το ανθρώπινο δράμα εν μέσω ενός παγκόσμιου πολέμου, στα War Stories για έναν παίκτη. Καθώς μάχεσαι στις πιο επικές, απρόσμενες τοποθεσίες του πλανήτη, απόλαυσε το πιο έντονο και καθηλωτικό Battlefield μέχρι στιγμής.

Ζήσε το ανθρώπινο δράμα εν μέσω ενός παγκόσμιου πολέμου, στα War Stories για έναν παίκτη. Πέρασε τα χιονισμένα βουνά της Νορβηγίας καθώς μάχεσαι για τον έλεγχο των γραμμών προμηθειών πυρηνικών όπλων, μπες στην πρώτη γραμμή με τους Γάλλους στρατιώτες ή πίσω από τις γραμμές των εχθρών στη Βόρεια Αφρική, με μια ομάδα περιθωριακών με αποστολή να φέρουν το χάος.

Ξεκίνησε ένα ταξίδι στο οποίο νέο περιεχόμενο μεταφέρει εσένα και την Ομάδα σου συνεχώς σε απίστευτες σημαντικές τοποθεσίες του Β΄ Παγκοσμίου όπου σε περιμένουν νέα πεδία μάχης και νέος εξοπλισμός.