Έκπτωση -10%

Αυτή Που Χάθηκε

Κωδικός: 9789601434995
Συγγραφέας: Tina Frennstedt
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.00€ 14.38€

Μια γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη έξω από μια παραθαλάσσια καμπίνα στο Σκόνε. Ο τρόπος δράσης του βιαστή και δολοφόνου δείχνει ότι πρόκειται για έναν άγνωστο Δανό, τον αποκαλούμενο «άντρα από το Βάλμπι», ο οποίος βίαζε και σκότωνε γυναίκες στην Κοπεγχάγη μερικά χρόνια νωρίτερα.

Η Τες Γιάλμαρσον, επικεφαλής της Ομάδας Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων του Σκόνε, αναγκάζεται να κυνηγήσει τον δράστη, αρχικά χωρίς αποτέλεσμα. Όταν όμως ο δράστης αφήνει κάποιο ίχνος πίσω του, προκύπτει σύνδεση της υπόθεσης αυτής με την ανεξιχνίαστη υπόθεση εξαφάνισης της δεκαεννιάχρονης Ανίκα Γιούχανσον ένα καλοκαίρι πριν από δεκαέξι χρόνια.

Αραγε η Ανίκα ήταν το πρώτο θύμα του Δανού δράστη, ή μήπως η αλήθεια για την εξαφάνισή της κρύβεται κάπου αλλού; Εμπνευσμένο από μια πραγματική εξαφάνιση, το βιβλίο Αυτή που Χάθηκε είναι το πρώτο της σειράς αστυνομικών μυθιστορημάτων «Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις».

Ομάδα Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων του Σκόνε

ΤΕΣ ΓΙΑΛΜΑΡΣΟΝ
Επιθεωρήτρια της Δίωξης Εγκλήματος, επικεφαλής της Ομάδας Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων. Αυτό που πραγματικά την ενδιαφέρει είναι να δίνει εξηγήσεις στους συγγενείς των θυμάτων σχετικά με το τι συνέβη στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΜΑΡΙ ΕΡΛΙΝΓ
Αθυρόστομη. Το τσιράκι της Τες. Μητέρα δύο παιδιών και φαν του χέβι μέταλ.

ΛΟΥΝΤΜΠΕΡΓ
Το τρίτο μέλος της Ομάδας Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων. Ειδικός στην εντρύφηση σε παλιές έρευνες. Τον φωνάζουν μόνο με το επώνυμό του, γιατί κανείς δεν θυμάται το μικρό του όνομα.