Banner for Espa
Έκπτωση -10%
Best Seller

Αρχίζω... Δραστηριότητες Για Παιδιά 3-4 Ετών

Κωδικός: 9789608498105
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
11.00€ 9.90€

Όλες οι έρευνες της παιδαγωγικής επιστήμης, της ψυχολογίας και της νευροφυσιολογίας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η περίοδος μεταξύ 3 και 6 ετών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη της νοημοσύνης, της κοινωνικοποίησης και της προσωπικότητας του μικρού παιδιού. Για μια όμως πιο εποικοδομητική και πιο σφαιρική καλλιέργεια των επί μέρους δυνατοτήτων των παιδιών της ηλικίας αυτής, απαιτείται όχι μόνο δόκιμη αλλά και επιστημονικά μεθοδευμένη καθοδήγησή των εκ μέρους των ενηλίκων (γονέων και παιδαγωγών). Με βάση την ανωτέρω συλλογιστική διαμορφώθηκαν οι διάφορες δραστηριότητες αυτού του βιβλίου, αφού βεβαίως ταυτόχρονα λήφθηκε πρόνοια, ώστε να είναι εναρμονισμένες και με το σύγχρονο πρόγραμμα της προσχολικής αγωγής του Υπουργείου. Από την άλλη πλευρά όλα τα θέματα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, ώστε τα παιδιά να εμπλέκονται σε αυτά πάντα με προθυμία και να απολαμβάνουν την κάθε δημιουργία τους.

Κύριος στόχων όλων των δραστηριοτήτων είναι να εμπλουτίσουν και να αναπτύξουν περισσότερο τον τρόπο σκέψης του μικρού παιδιού και να θεμελιώσουν εκείνες τις δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μελλοντική του ανάπτυξη. 

Οι δραστηριότητες του βιβλίου κινητοποιούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν, να μάθουν ποιηματάκια, να τραγουδήσουν, να διευρύνουν την αντίληψή τους για το περιβάλλον και τέλος να εξοικειωθούν με τους αριθμούς από το 1 έως το 5.

Μερικά από τα θέματα των δραστηριοτήτων είναι: 
α)  Γνωριμία με τα χρώματα
β)  Γνωριμία με τα συναισθήματα
γ)  Σχήματα και περιβάλλον
δ)  Τα ζώα της αυλής
ε)  Τα μέσα συγκοινωνίας
στ)  Το Πάσχα, κ.λ.π.