Έκπτωση -25%

Αρχαία Ελληνική Γλώσσα Α΄ Γυμνασίου (Πουκαμισάς)

Κωδικός: 9786185325169
Κατηγορία: Αρχαία Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
17.50€ 13.13€

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να αποτελέσει ένα χρήσιµο εργαλείο για τους µαθητές της Α΄ Γυµνασίου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την ύλη του µαθήµατος και παρέχοντας υλικό για πρόσθετη εξάσκηση. Επιπλέον, επιθυµία µας είναι η πρώτη επαφή των µαθητών µε την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα να είναι άµεση, ουσιαστική, αλλά και ευχάριστη.

Το βιβλίο διαιρείται σε 18 ενότητες. Η 1η ενότητα είναι εισαγωγική στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα. Καθεµία από τις υπόλοιπες περιλαµβάνει:

- Εισαγωγικά στοιχεία για τον βίο και το έργο του συγγραφέα κάθε κειµένου
- Το αρχαίο κείµενο και τη µετάφρασή του σε αντιστοιχία - Ερµηνευτικά σχόλια και απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου - Γραµµατική αναγνώριση των λέξεων του κειµένου - Πίνακες κλιτικών παραδειγµάτων ουσιαστικών, επιθέτων, µετοχών - Χρονικές αντικαταστάσεις ρηµάτων και ονοµατικών τύπων - Συντακτική ανάλυση - Θεωρία στα λεξιλογικά και ετυµολογικά φαινόµενα - Θεωρία γραµµατικής και συντακτικού - Απαντήσεις σε όλες τις λεξιλογικές, γραµµατικές και συντακτικές ασκήσεις του σχολικού βιβλίου - Μετάφραση των παράλληλων κειµένων και απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου - Πρόσθετες ερωτήσεις και εφαρµογές εµπέδωσης (µε τις απαντήσεις τους) - Κριτήρια αξιολόγησης (µε τις απαντήσεις τους) - Αρχικούς χρόνους ρηµάτων

Σχετικά Προϊόντα