Έκπτωση -10%
Best Seller

Αρχαία Ελληνικά Γ' Λυκείου Β' Τεύχος - Φάκελος Υλικού: Επεξεργασία Κειμένων

Κωδικός: 9786188419674
Κατηγορία: Αρχαία Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
13.50€ 12.13€

Στο βιβλίο αυτό αναλύονται οι θεματικές ενότητες 4,5,6 του νέου σχολικού εγχειριδίου που αντιστοιχούν σε 11 διδακτικές ενότητες.

11 Κείμενα Αναφοράς (εκ των οποίων 3 είναι νέα ύλη): τα κείμενα παρουσιάζονται με διαγραμματική δομή και ερωτήσεις κατανόησης νοήματος. Στα νέα κείμενα υπάρχουν επιπρόσθετα σχόλια φιλοσοφικής προσέγγισης. Δίνονται οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των κειμένων σύμφωνα με τρεις άξονες: α) Τι λέει το κείμενο, β) Ας εμβαθύνουμε στο νόημα του κειμένου και γ) Για τη γλώσσα του κειμένου.

30 Παράλληλα Κείμενα που σχετίζονται με το Κείμενο Αναφοράς: δίνονται οι απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν και αφορούν είτε στην ανάλυση των κειμένων είτε στη σύγκρισή τους με το Κείμενο Αναφοράς.

20 Κείμενα Αυτενέργειας: τα κείμενα αυτά είναι αδίδακτα με ερωτήσεις που αναφέρονται στο νόημα, στις συντακτικές δομές και στις λεξιλογικές επιλογές. Δίνονται οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και, επιπλέον, ολόκληρη η μετάφραση των κειμένων και το απαραίτητο θεωρητικό πλαίσιο για τις ερωτήσεις συντακτικού.

Για το σύνολο της ύλης του σχολικού εγχειριδίου:
Το παρόν βοήθημα περιλαμβάνει τις μεταφράσεις όλων των διδακτικών ενοτήτων (22) σε στήλες για να είναι δυνατή η συσχέτιση του αρχαίου χωρίου με το νόημα. Για όλες τις νέες ενότητες και για όσες είναι στην ύλη σε πρωτότυπο κείμενο δίνονται λεξιλογικές παρατηρήσεις, λεξιλογικές ασκήσεις και οι απαντήσεις τους.

Σχετικά Προϊόντα