Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Argy Toys Παίζω Και Μαθαίνω 5 Σε 1 0200-1

Κωδικός: 0200-1
Brand: Argy Toys
Κατηγορία: Ηλικία: 3+ ετών
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
13.00€ 11.05€

Επιτραπέζιο 5 σε 1!!!

Αλφαβήτα :

Μέσα από τη συναρμολόγηση των κομματιών των πάζλ, το παιδί διδάσκεται τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Αντίθετα :

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Μέσα από την συναρμολόγηση των κομματιών των πάζλ, τα παιδιά με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, συνδέοντας την κάθε εικόνα με την αντίθετη της κατανοεί εύκολα και γρήγορα την έννοια του αντίθετου.

Μήνες και Εποχές :

Παιχνίδι διασκεδαστικό και συγχρόνως εκπαιδευτικό. Η γνωριμία με τους μήνες και τις εποχές γίνεται διασκέδαση, καθώς το παιχνίδι αποτελείται από κομμάτια πάζλ τα οποία τοποθετώντας τα το παιδί στη σωστή θέση το βοηθούν να κατανοήσει πόσες και ποιες εποχές υπάρχουν, καθώς και τους μήνες με τα ονόματα τους από τους οποίους αποτελείται η κάθε μια από αυτές.

Αριθμοί:

Παρέα με συμπαθητικά ζωάκια, λαχταριστά γλυκά, φρούτα και άλλα αντικείμενα το παιδί μαθαίνει να κατανοεί τις βασικές έννοιες των αριθμών και των ποσοτήτων μ' έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο, συνδέοντας τα κομμάτια των εικόνων με τα αντίστοιχα των αριθμών.