Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Οι Άπειρες Ζωές Της Μέιζι Ντέι

Κωδικός: 9786180315806
Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία
Συγγραφέας: Christopher Edge
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
11.00€ 9.90€

Είναι τα δέκατα γενέθλια της Μέιζι, και ανυποµονεί ν’ ανοίξει τα δώρα της, ελπίζοντας να πάρει όλα όσα χρειάζεται για να φτιάξει τον δικό της πυρηνικό αντιδραστήρα! Ξυπνάει όµως µέσα σε ένα άδειο σπίτι και έξω δεν υπάρχει τίποτα εκτός από ένα πυκνό και τροµακτικό σκοτάδι.
Παγιδευµένη σε µια πραγµατικότητα που µεταβάλλεται αδιάκοπα, η Μέιζι ξέρει ότι,για να σωθεί, θα πρέπει να βασιστεί στους νόµους που διέπουν το σύµπαν και στην αγάπη της οικογένειάς της. Όµως ακόµα κι αυτά µπορεί ν’ αποδειχθεί πως δεν αρκούν…

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
«Μια συγκινητική ιστορία επιστηµονικής φαντασίας, ένα ιδιοφυές µυστήριο,από τον κορυφαίο Κρίστοφερ Eτζ».
The Guardian

«Ο Κρίστοφερ Ετζ έχει έναν µαγικό τρόπονα κάνει δύσκολες έννοιες, όπως η θεωρία της σχετικότητας, της βαρύτητας, του χωροχρόνου, του απείρου, κατανοητές στους µικρότερης ηλικίας αναγνώστες. Φυσικά βοηθάει το γεγονός ότι υφαίνει αυτές τις έννοιες σε µια γεµάτη σασπένς περιπέτεια για την εικονική πραγµατικότητα, τις µαύρες τρύπες, τις γεµάτες ένταση σχέσεις µεταξύ αδερφιών… και φυσικά για τη δύναµη της αδερφικής αγάπης».
The NewYorkTimes

«Ένα συναρπαστικό βιβλίο που καθιστά ολοζώντανα και πιστευτά τα παράλληλα σύµπαντα. Μαγεύει, εξάπτει τη φαντασία και µεταφέρει τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό παραµύθι µε οδηγό την ικανή, θαρραλέα κι αξιαγάπητη Μέιζι. Σίγουρα θα εξάψει την περιέργεια των νεαρών του αναγνωστών και θα προκαλέσει αφορµή για συζητήσεις. Εξαιρετικό ανάγνωσµα».
Carousel

«Καθηλωτικό, τροµακτικό και εικαστικά πρωτότυπο βιβλίο. Πρώτα αιχµαλωτίζει το µυαλό σου κι έπειτα κερδίζει την καρδιά σου».
Jonathan Stroud, συγγραφέας

«Μια θαυµάσια ιστορία, γεµάτη επιστηµονικά στοιχεία, που όµως κρύβει στον πυρήνα της ένα συγκινητικό παραµύθι». 
Ross Welford, συγγραφέας