Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Απάντηση

Κωδικός: 9786185093662
Συγγραφέας: Allan & Barbara Pease
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
17.50€ 15.75€

ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ALLAN KAI BARBARA PEASE
Όταν η ζωή του Allan και της Barbara καταστράφηκε, αυτοί στράφηκαν στην επιστήμη, για να μάθουν πώς θα μετατρέψουν την αποτυχία τους σε επιτυχία. Ανακάλυψαν νέες μελέτες για τον εγκέφαλο, που δείχνουν πώς μπορούμε να αναμορφώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να εστιάζουμε σωστά στα πράγματα, να αξιοποιούμε το μέγιστο του δυναμικού μας και να αρπάζουμε πάντα τη μεγάλη ευκαιρία που βρίσκεται πίσω από κάθε δυσκολία!
Στην Απάντηση, οι Pease μοιράζονται τις εμπειρίες τους με ειλικρίνεια και χιούμορ και μας δείχνουν πώς να αποκτήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
- Παρουσιάζει τις νέες επιστημονικές μελέτες για την απίστευτη ικανότητα του εγκεφάλου να μας οδηγεί στην επιτυχία
- Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να πάρουμε την πρωτοβουλία να αλλάξουμε και να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε
- Μας προσφέρει τη γνώση και τα "κλειδιά", για να θέσουμε σωστούς στόχους, να αλλάξουμε δουλειά, σχέσεις και τρόπο ζωής, ώστε να χαράξουμε τον δρόμο που αληθινά επιθυμούμε στη ζωή μας

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, αλλά χρειάζεσαι βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα, η Απάντηση θα σου δείξει πώς να ανακαλύψεις τι θέλεις στη ζωή και πώς να το πετύχεις!