Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Άνθρωπος Στον Άρη

Κωδικός: 9789605692698
Συγγραφέας: Andy Weir
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.98€ 14.38€

Έξι μέρες πριν, ήταν από τους πρώτους που περπάτησαν στον 'Aρη. Τώρα φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πεθάνει εκεί. Ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι ξυπνάει τραυματισμένος και μόνος, μέσα σε μια αμμοθύελλα. Τα υπόλοιπα μέλη της τρίτης διαστημικής αποστολής στον πλανήτη Αρη τον θεώρησαν νεκρό και τον εγκατέλειψαν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της NASA. Οι πιθανότητές του τώρα να επιζήσει είναι ανύπαρκτες. Όμως ο Μαρκ δεν το βάζει κάτω. Συνδυάζοντας μοναδικά την ευρηματικότητα με την επιστημονική γνώση, μας αφήνει άφωνους για τις δυνατότητες του είδους μας να επιβιώνει. Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που παρουσιάζονται κάθε στιγμή μπροστά του;

Γραμμένο με χιούμορ κι αυτοσαρκασμό που σε κερδίζουν, το συναρπαστικό αυτό βιβλίο έφτασε στις πρώτες θέσεις στις λίστες των Sunday Times και Amazon, κερδίζοντας φανατικούς αναγνώστες μεταξύ των φίλων του διαστήματος, της επιστήμης και της περιπέτειας.

Στο βιβλίο βασίστηκε η ταινία «Η Διάσωση» η οποία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την ODEON από τον Οκτώβριο με μεγάλη επιτυχία! Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ματ Ντέιμον (στον ρόλο του Μαρκ Γουάιτι) και τον πλαισιώνει ένα λαμπερό καστ που συμπεριλαμβάνει τους Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, και Ντόναλντ Γκλόβερ.