Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Η Ανάπτυξη Του Ατόμου Με Οπτική Αναπηρία

Κωδικός: 9789606120121
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
12.00€ 10.20€

Στο παρόν εγχειρίδιο, το οποίο τιτλοφορείται ως «Η ανάπτυξη του ατόμου με οπτική αναπηρία» διερευνώνται βασικά θέματα που άπτονται της ανάπτυξης των ατόμων με οπτική αναπηρία. Επιχειρείται μια εκτενής και εμπεριστατωμένη παρουσίαση των παραγόντων και των μεταβλητών που επηρεάζουν την εξελικτική πορεία των ατόμων με οπτική αναπηρία, με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία.

Η έκδοση του συγκεκριμένου πονήματος αποσκοπεί στον εμπλουτισμό της ελληνικής βιβλιογραφίας σχετικά με θέματα που αφορούν τη γνωστική, τη γλωσσική, την κινητική και την κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των ατόμων με οπτική αναπηρία. Ως αφετηρία  λαμβάνεται το γεγονός, ότι τα παιδιά με απώλεια ή έκπτωση της όρασης κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις και παράλληλα καλούνται να διαχειριστούν διάφορα ζητήματα που αφορούν την ομαλή προσαρμογή τους στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.

Η εκτενής ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων και η ολιστική προσέγγιση της οπτικής αναπηρίας καθιστούν το συγκεκριμένο βιβλίο σημαντικό για πολλές διαφορετικές ομάδες αναγνωστικού κοινού: εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ερευνητές του χώρου της ειδικής εκπαίδευσης, ειδικό επιστημονικό προσωπικό, ειδικό βοηθητικό προσωπικό, γονείς, καθώς και για όλους τους εμπλεκόμενους στην αγωγή και την εκπαίδευση των ατόμων με οπτική αναπηρία.